[想找右閘 我是真心的 我有cso龍砲+歐聯] 拜仁球迷討論區 陸拾

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
拎完歐聯 可以試下俾機會
alaba當年咪又係比人當傻仔+雲高爾契仔
Neuhaus尋晚打德乙2g2a
比我係費SIR都無癮
季中接手幫你贏個三冠王,你老味想你買返幾個人都唔撚得
沙歷收皮罷啦,同上年一樣又係要漢老出聲幫自己執屎
早排我記得拜區吹奏過沙利
係咪因為買sane
Hoeneß says it would be good if Thiago stays but if he leaves, signing a replacement is not a must as the squad is well equipped in midfield [@SPORT1_Dopa]

咪一鳩樣
無既,我覺得漢老擺明出黎發惡
係睇下班友怕唔怕佢江湖地位
有咩人可以無聲無院簽
但係會有surprise
通常拜仁簽人之前都係無聲無色,大家唔洗咁緊張住
有咩可以無聲無院簽
但係會有surprise

拜仁
咁我信佢又會係豪門借啲後備黎既
咁呢個我又撐喎
真係夠人
我個人相信拜狗係連轉會都要百屌先買到人
人數夠但fein同tolisso真係差咁d
小器簿time
德乙咋喎
自達屎拿之後我覺得「好」同潛力後生仔有好大距離
咁Goretzka第一季都係木下木下
Kimmich第一季打中堅比mola達放狗添
Cuisance Tolisso我係見到有料既

至於Fein 真係冇睇
但學樓上清話齋 比啲新人試吓可能有驚喜呢
從來冇打出過今季哥嘅水準
拿比ig新post係JM9
我比較擔心佢做派牌,會成日企到好前
我對杜既印象仍然係進攻意慾好強

保持社交距離
有robben睇
其實我覺得漢老無講錯

我地上年都係三隻翼輪換

中場走thiago唔買都合理

攻中muller 後備有C11

中場 kimmich+哥 後備有杜 jm fein

不過我都係想你買下人
Hojejerg vs james

前拜對決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞