[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (97) ✦迎接超量Zexal世界 ✦

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩雷龍洗唔洗入3雷鳥龍先夠強度?
我以前都係打3 不過依家轉打2
3雷鳥會資源多d 上限高d 不過有時幾卡手
所以我依家打2 初動會穩陣左 不過續戰力差左唔少
睇你想點打
不過打黃金櫃同狼 2隻一定夠用
多謝巴打意見,ur 卷月底到期,我諗緊換唔換佢好
咁我就諗下換唔換張bf 隻三星雀
新包都出左2個
超量又出左一排
但主流仲係不知火、bf、召喚師,好撚悶
雖然多左機巧,但勁到仆街
我有段時間轉左玩守墓就係驚左不知火
無抗性 無資源都算 連爆發都無乜
真係無乜野出色
鬼叫K社唔肯放d勁超量
一日唔解決個d公厠陷阱,超量都使上T
其實放幾條征龍出黎我覺得唔過份
但k社出入魔 連 龍祖都唔放 睇怕超量上位都有排
出晒大細征龍+巨眼
入老公唔洗入宇旋 比人摺左又解到場
咁講 因為有後場好多deck先有得玩
列如女武神無後場可以直入碎紙機
打雷龍 光道 龍盟 bf 之類 又係先手唔洗打
但一副deck可以落9場後場就真係on9
其實個d公厠陷阱應該全部限4, 之後都唔夠就用自家系列既陷阱
連磁石人都落9張公厠陷真係過火囉
其實duel link 一副deck廿張會唔會無廿幾張嘅deck咁順? 我見啲人都過廿張嘅多
正常越少卡你就越快抽到key卡展開
除非你多濾牌卡或者某啲特別技能如牌組平衡
點解我用惡魔鎖鍊對面隻靈獸都可以發動效果?
1. 二速
2. 後發先至
[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (98) ✦重陷時代/舊主流當道/超量力有不逮✦
https://lih.kg/2276819
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞