[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (97) ✦迎接超量Zexal世界 ✦

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
基deck 真係最抵 我副副都會混下neos
遊戲王點會唔洗抽
就計你開副不知火
咪又係要抽足3盒細set(當你唔落馬頭鬼了)
有井咁解啫
不要分那麼細

[black]如果你開完啲基deck想要追現今主流召喚師neos嘅話,你最少要抽五盒大set,仲未計汎用坑,抽撚死你[/black]
當然知要抽啦 但係龍珠果d 可以抽2,3k都中唔到新角
其實原作男二係城之內
決鬥城市篇完左之後海馬就無出過場
係動畫加多左d篇幅比佢
城之內應該叫大配角

海馬其實埃及篇用塞特身份出場姐

btw細個個時明明鐘意睇城之內

大左唔知點解鐘意海馬多d 可能因為夠痴線聽到把笑聲就好興奮
原作海馬戲份仲少過城之內 可能津田配得太好所以瘋狂加戲份,起碼彌補左原作佢無睇到表遊打贏阿圖姆既情節
細個個時未識野睇
睇左頭幾集海馬係咪撕爛左遊戲張白龍
搞到好唔鐘意佢
個時高橋應該諗住一個短故用完海馬就算
當佢係之前D壞人咁用所以做到好衰格

點知卡GAME咁受歡迎 連本漫畫個走向都改晒
不過宿敵黎講戲份少過同伴型角色都無計

KCGP係咩來
Kc cup出技係咪率係咪高過打rank?連續幾次打幾場就出技 仲要一次過出2招
只係消耗緊你d 運姐 不過每日頭兩技係特別易出 之後睇彩數
個杯係咪一直打就得
打到幾時架
所有活動都有限期
睇清楚啲
用副fun deck 上 lv20咁黑仔 次次升階降階賽 唔係電話響 就俾老細叫 係lv18 19 徘徊左兩日
用副invokes heroes唔係好順手 反而攞番副元素召喚師仲順手
同你相反
無因果切斷
我想問 王谷即係邊張

同埋血鑽點解叫血鑽
王谷
精銳封面果盒(好似係)

點解血鑽叫血鑽
因為遊戲王有張咁嘅速攻魔法

效果係就咁拆一張後欄
有人叫佢做電鑽

血鑽就係一張要俾1000血嘅電鑽
所以叫血鑽(好似係)
嗌開速旋同血旋
20年前玩真卡我地叫旋風
個陣仲可以落3支
加埋神掃大嵐幾撚爽
個時我叫開鑽爆

個時環境真係好痴線 張張都簡簡單單但超暴力

我仲好記得個時副deck靠大嵐巨大化究極龍秒人

xyz 加農炮配殺手蛇勁到癲可惜改左效果就無乜用
講開想問 好耐以前d神卡係咪出都無出
心變 聖防 死蘇個d
禁左都比我j下呀
呢d卡暫時冇出現過
就算出都只會俾npc用
唔洗諗有得用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞