[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (97) ✦迎接超量Zexal世界 ✦

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
反而3混元 1000就搞掂 hero deck 真係又貴又伏
好黑仔Hero真係親生仔嚟 現實同links都係咁貴
係我抽hero黑姐 我睇公頻有人講500人仔 3天空 鑽石個10抽 中左一張 之後個2輪都係10幾抽 就有
但我連抽v hero張善人同11盒張暗鬼都沉最後幾包 真係痴線
不過我副雷龍真係幾平 3張雷鳥都係頭50抽出曬
抽hero真係為情懷 因為當年實卡都係打hero 為左爽我去整不知火 同 機巧好過
不過係親生仔就應該快快手出埋張暗爪buff下佢 依家超重坑環境hero有少少難生存
我抽暗鬼都係咁 出朋友俠會無哂朋友
K社真係識讀心 唔要咩就出咩抽抽下不知不覺原來白龍d key card 齊晒 但我從來都諗過搞副白龍副復仇死者同金字塔又差唔多係咁
有多兩副新deck玩幾好丫白龍又勁
復仇死者真心好玩 加個儀式大師2真係勁fun d 怪係咁飛黎飛去
Fun deck 強烈推薦復仇死者
呢副都幾正 打親都燥底
有冇得睇下CHING點組法
拎過2個月黎上王 純復仇死者 冇撈過不知火
召喚師堅小強來
貼埋BMG度又翻生
無組都係睇人打
高手 純復仇上王 你係咪帶儀式大師2
如果放埋光召就會不停有新召 禁極唔死
係 當然唔係而家上王 係出左之後打到不知火都仲係用緊復仇死者 因為個陣allin左 所以都冇抽bf 去到不知火真係唔夠打 除外都有遺言

召喚師呢張卡真係打破哂dl平衡
望下實卡
是咪好廢好耐無玩ocg
實卡召喚師都係公廁
成日溝唔同卡
之前就教導
我都好耐無玩 不過得下睇meta 好似都係老是常出現 召喚師仲有新玩具[sosad1卡定場/解場就算係實卡環境都幾on9 雖然無得同超魔導龍騎士比
公廁召喚師啲效果又係太屈機,仲出輔助卡真係無天理
超量武神又幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞