[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (97) ✦迎接超量Zexal世界 ✦

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
隻水魔導女孩同雷鳥龍我都係得兩張
https://duellinks.konami.net/att/02f06a66fe7c14be28f2897140889f1f7d9479170e
#決鬥重溫 #DUEL LINKS

新世界前重溫黑龍忍者反覆橫跳既噁心攻擊

話說更新完之後唔知係咪BUG 成日召完黑龍之後
有時唔俾發效 明明成手都係材料
定係有自肅無寫到 但係以前又一直都得

有次我用黑龍引蘿莉魔女發左無效效果之後 再升召多一隻黑龍出黎諗住除外佢 點知唔俾發效 選都無得選
不知火
屌你老味連續四場黑暗遊戲
改技完就唔會再見到
臨nerf之前個個都用

仆街仲差十場先夠100勝,想要張ur票唧
係咪29號出新世界兼出新大BOX?
但同平時唔同完全冇新卡預告?
好似抽大包已經夠玩超量
今日出超量,好期待
好耐之前睇 佢基友係咪用銀河眼電子龍

個名型到爆
其實無睇過動畫
光子龍
第一包未有
今日新包/SD值唔值得抽?
等月中先再考慮抽都未遲
出咗限表 成個生態轉哂
gunman射800 → 即買
gunman射400 → 諗下先
唔明
SD 封面 ガガガガンマン
2隻4星超量出
OCG效果係甩一個素材,隻嘢攻表就加自己攻減人攻(好似係,不過冇乜人會用),守表嘅話就射人800血(通常都係拎呢一嘢嚟尾刀)
但係Duellink講過話所有燒血效果都會調整(減半),所以唔知佢最後會燒800定400
如果出嚟係燒800血嘅話就老閪都買一盒,400嘅話就睇吓你會唔會會抽正盒砌星因士(OCG都勁過一排,好似係),會就都開一盒
多數係400架喇
佢都講明9/29之後出既卡既燒血效果全部減半
不過就咁望落星因士都算齊卡,應該可以一戰
大包好多ur
決定用娛樂拍檔搭召喚師玩
剩低既星因士都好勁 冇咁快會出
希望遲d有星守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞