[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (97) ✦迎接超量Zexal世界 ✦

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
順利抽3張不知火語
Control轉玩combo
新手想問一下 惡魔鎖鏈呢張卡
我用呢張卡係對方效果獸到 點解對方效果獸都可以效果發動 釋放自己特召其他獸上場?
中bug定咩原因?
釋放係代價
張鎖鏈係無效場上怪
所以可以繼續行效果
Combo成日都做錯決定
屌出左新禁表後,隻驚是咪得返不知火
10場有7,8場都係不知火
好多仆街重要重陷,唔係主流deck根本唔洗打
打個垃圾活動全部不知火,悶到呢
真係10場有6 7 場係不知火 雖然唔難打 但真係好撚悶
無錯,剛剛就係打個活動,差唔多場場都不知火
個活動諗住搵啲二三線deck打
但真係個個不知火鬥重陷
有時後手見到對方第一round落三張陷,自己又抽唔到拆後場卡
真係直接投降算
玩緊 牛尾車墓封 加永火 2 trap stun 2吹起 大熱波 就算不知火重陷都照有人投降
次次5ds riding duel都係不知火 同bf多
加1 雷龍掛個牛尾車 就係針住不知火打 咁仲意重坑 咁仲意墓地除外阿拉
除左不知火,有無咩deck岩今次活動玩好
技能set咗重新開始
點解一開波用唔到
唔見有個選項係重新抽牌
咩事
改咗技嘛
副deck要有7張spell 7張trap card 先用到招技
機巧/BF/超重 可以快d打完
屌呀
針住啲不知火黎打
屌你老味打到上金5一張ur都未抽到
乜尻野閪機率後
BF / 龍盟,反正唔計連勝,快快手贏完拎獎勵收工
呢幾日睇返Arc-V動畫先知原來duel link已經透支左好多劇情入面既主題deck...超重,仙妖,幻奏,月光,ddd, 捕食植物,寶石騎,阿馬遜,X-軍刀,六武,劍鬥獸,Constellar…

咁將來真係出Arc-v世界個時咪冇貨賣
到時出機殼唔知會點
劍鬥獸拎世一果陣連超量都未有幾時變咗Arc-V嘢
月光好似係vrains
寶石騎係DT嘢
阿馬遜一定係DM孔雀舞先
六武眾第一次出係503,即係GX
全盛期係真六門限一果陣,要計都計5D時代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞