(運動錶撚入) Garmin vs Suunto

230 回覆
2 Like 8 Dislike
保護貼係咪冇需要?
同問,好似~100蚊塊石春, 係咪好似電話咁貼左好D?
有啲款個moon 係沉落去,貼我覺得ok
但圓邊錶身嘅就算啦
Suunto 係深水埗間高登賣好平, 而且有保養
而且有國際保, 係AMAZON 買都得
不過SUUNTO 已經俾中資收購, 我諗最好都係買返GARMIN 好D
Thank you 巴打,我剛剛係四寶買了garmin 945了。$4380
借post問下
我如果淨係for跑步距離、pace紀錄同行山距離紀錄Garmin 245係埋都夠用
同埋245個gps準唔準 或者偏差有幾多
thx🙏🙏🙏
thanks yr suggestion
新玩具
剛剛加40蚊貼左塊求9其好過無
諗住裸跑算....我諗唔會撞太花掛
我行山多穩陣啲好
我跑步多...冇伴行山
我多數都一個人行
勁, 遲d都要試下自己行未敢踏出第一步
新路徑就要搵fd行一次先
大家如果Garmin 245 會唔會買Music版
原來有分BUNDLE 版? 多左舊跑步動態感測器 有冇用
原來佢原廠都冇出貼
抱歉Garmin沒有出售保護貼,FR945錶面采用强化玻璃,有需要閣下可在其他地方購買非原廠保護貼。
借post問下 有無巴打知fenix 5plus 同6差別大唔大? 6貴太多 又得英文版
sunnto 7 行Android 一日多d就會冇電
Garmin 應該多幾日
有冇可能咁誇張
一日多d冇電既話不如用apple watch好過
Garmin訓教都戴住既話用到6日左右
Suunto 7真係用1日就要差....專門店D SALES都係咁講...佢LED MON都靚好多
我買左其他牌子既an錶, 都有d後悔
但Garmin / Suunto 高階都貴貴地
245 用家..
for 跑步撚又玩唔起 945 / fenix , 245 已經好正, 功能足夠, 電又算長氣 ...
唯一欠缺係氣壓/高度計, 但始終主要係 for 跑步, 都 ok.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞