【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十二)】

5001 回覆
34 Like 4 Dislike
校長,學校管理人都唔信人、唔信科技,話埋俾佢知有log都唔會信。肥佬周concept,唔係自己眼光先睇住祥嫂洗𡁵大餅,佢係唔會信祥嫂返工有做嘢
vidoe log 喎,唔信文字 log 咪,抽查囉;現在連孝試都 online,你重人手做野,真係on99含賓洲
Ching你ID
煮左咁耐
都係時候加火啦
後半集真係正
其實噚晚成集光明頂就是同啲 #收成期 的獅子山一代講:
有咁耐風流,就有咁耐折墮。

目光如豆,只懂背靠中國權貴,又不檢視自己風險及利基。在中國入世後賺爆,但被人破壞你的收成期,只因你唔deserve。

馮囝Facebook
https://www.youtube.com/watch?v=uisKkD93X1w&ab_channel=%E5%A3%B9%E9%80%B1%E5%88%8ANEXT

陶傑︰請驗高官大腦 自願檢疫屬情緒勒索 帶頭將檢疫政治化 #陶傑開talk #壹仔專題 -壹週刊 Next 原刊日期:20200829
鮑偉聰
12 小時 ·
第一堂網課,冷清的大學校園,Take a break,獨自一人的咖啡室。同學的反應還好,期待正常上課。
今晚會繼續返工,今晚《光明頂》見!

唔知鮑蛇會否 MON PO 嚟解話 點解會去STAR_UCK
提早入場
入場等大師
今晚會唔會講大使撒離
大家晚上好
Blue Monday
夠鐘入場等上堂
各位巴絲晚上好
All in summit
各位晚安
譚耀宗幾時死
做一個有良知嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞