【連登 商業電台 光明頂 討論區(二十二)】

5001 回覆
34 Like 4 Dislike
希望侵侵大步攬過
滅共大統帥
如果搵pence頂上會點
可能更鷹,但我個人唔覺得pence比trump,情意結
比trump好
唔通trump 知道同biden 玩左一次泥漿冇好結果

生意佬再用一招以前用過嘅破產再返身

以退為進又同你講咩

不過即使biden 上位 其實佢應該都係social

實權就係vice president 同國務卿
唔好拜登上台啊屌
Donald Trump中左,夜d睇下19有咩見解。
十月一日這一天,川普不幸證實染上武肺病毒、又名「新冠狀病毒」、亦即他所說的中國病毒。時間之巧合,是否冥冥中有天意?

川普已經七十四歲,雖然健康基礎好,始終年紀大,令人擔憂。

由於競選和知國活動頻繁,川普周圍的人,包括整個美國政府內閣,都暴露於病毒的高危之中。

時局突變。你應該收到你周圍某種顏色的人與美國’ Black Lives Matter ´暴亂份子立場一致的即時小腦條件反射的慶祝訉息(包括歐洲一些國家不敢言說的領袖和政客),認為是報應。

以這種人的心理和智商狀況,他們的歡欣情緒稍定下來,即會定論這是「自導自演」,一口咬定是所謂的苦肉計。

這個仇結大了。在假消息滿天飛的仇恨彌漫的時代,最重要是保持清醒。願美國上下團結、川普迅速康復🙏🌈,也但願對家的拜登也沒有確診。

https://www.facebook.com/272574169481780/posts/4419792374759918/?extid=0&d=n
以這種人的心理和智商狀況,他們的歡欣情緒稍定下來,即會定論這是「自導自演」,一口咬定是所謂的苦肉計。

唔通我就係19口中呢一種人
鮑偉聰
6 小時 ·

是的,近來工作比較多,籌備中的新節目下星期將推出,劇本工作亦沒有停過,加上大學電影學院正式開學,所以要爭取時間休息回一回氣,暫時少做了《光明頂》,請各位見諒,無論如何,十分感謝各方面的支持,特別是加入Patreon的朋友,每一位我知道都是知音人,每一分支持都得來不易。

附上《酒在言外》的節目場景,到時記得收看共飲共醉,看看我面紅耳赤的窘樣⋯⋯

今晚《光明頂》凖時見!

#Patreon 為所有會員提供大部分節目Podcast版,更方便你多工同步,還有會員獨家Podcast內容及文章!想夠薑在大時代中 #堅持走下去,請用行動支持👉🏻👉🏻 【 https://patreon.com/gutsfeel

唔敢喺呢度出聲太燈啦
左膠同藍屍真係開始話侵侵自導自演了
其實美國左膠腦生蟲,侵侵點都係 POTUS ;不過真係唔好睇少文宣,美國左媒幾年就洗曬腦,真係比美 Joseph Goebbels
你唔覺咩,有班人係咁,鐘意玩鳩人,追求快感,噚晚定前晚,明顯係直播,都問係咪錄音,等19提吓,威威咁。(我撞過唔少,特別係大陸出身。小小心理問題)
好攰, 早d入左先, 唔入我怕一陣恰眼瞓
起碼同老婆一齊中
唔似加拿大係老婆同教練
侵哥唔係食開奎寧? 係咪苦計來

大家都係有認為TRUMP 係苦肉計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞