(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
新代理咩名?收埋佢皮
話個老闆閪屌客
請個cs返嚟跟 點知都係屌客
呢樣又真喎,佢咁多辦法又厚面皮,一定會諗條新橋再搵錢
肥仔自己都屌啦,又話有hater
佢邊度有咁出名吖,咁多hater喎,嗰啲全部都係苦主就真
同埋,個朋友爭你錢,所以訂入你度,但又有錢比訂工作室,但又冇錢還。如果有人信呢個邏輯既話聯絡我,我可以幫你全家祈福
朋友講心㗎嘛,錢銀事小,20萬都得啦
友誼常在你我心裏
提出問題 缺點就hater
咁我地都係香港hater啦
聽完之後,直頭想同埋做朋友,請唔請多個女仔開箱呃毒毒 聯絡我
佢知自己有缺點嘅話,就唔會拍呢段嘢啦,講多錯多
唔洗你開箱,請你做關公都一定好過晒佢地
做關公都好,佢班客仔咁易呃,nel爺,聯絡我 拍住上
推 睇個樣都唔方好人
做生意叫啲客入錢俾債主當還錢
呢個標題應該開係創意台
唔知幾時可以入訂交電話費上網費水電媒 順手交埋租?
淘寶都係代理黎
主要睇下係咪直屬代理/二三四線代理
依加香港好多呀豬呀狗都話自己係代理
但其實都係幫你淘
原價一千既話加你一二三百蚊黎賺錢
Push
咁都過到骨 真係天無眼了
好撚痴線呀呢個肥閪真係以為人地係戇鳩咁樣
唔知道佢幾多智商
肥仔你自己唔夠膽出嚟,不如叫你個老細朋友出嚟啦,生意都唔想做呀?
邊有得叫根本就唔存在
係啦,咁大問題第一時間唔係諗辦法解決,而係即刻賣盤
屌,陰謀論啲講,會唔會真正老細俾人呃咗檔生意㗎?所以一直唔見人?做生意嘅人應該無咁易放棄㗎嘛
https://youtu.be/x9k0bFhmpAw

所有野都經你手 個個都係你朋友 但一件事都唔關自己事
明明自己就係幕後話事人啦
仲話係D客別有用心咁製造一D謠言出嚟
仲話係D客係度造謠生事同搧風點火
屌你老母啦
所以睇佢啲藉口好撚好笑

日日新奇 獲獲金

又要貪錢又要懶 又要攞光環上身

呃埋自己先好嘢 條女都唔係啲乜好人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞