(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
係抄完人名 仲要話人抄佢名
勁唔要臉條撚樣仲要扮黃
一樣還一樣
可能係真黃嘅
真條撚咩 成日群組有睇佢條七頭講嘢
主流風向係乜咪跟邊邊囉
條友內心醜惡到仆街
如果唔係佢唔洗自己開群扮大佬啦
佢之前入親大部份玩具群都俾人踢走/無得扮大佬自己走
玩得GK仲點黃 自已幫自已既個人資料送晒中 送錢比上面洗 玩得仲要用企鵝we7去工作室群了解工作室 表面黃 玩得既內心都係藍到不得了
派個jason出黎又話 個老闆 個客服 個肥仔
三個都做得唔好 唔阻止人去屌佢地
又話自己係想自立門戶 聖人化身
點知而家條道歉片原來大家都係識嘅
根本就撚鳩唔知成件事來龍去脈嘅人

*係咪有ching cap咗jason以上對話出嚟
push

足夠證明肥仔唔知醜,同人拉關係
我淨係知佢精神分裂
真心笑撚咗 人地服務好佢十萬倍 黎緊伸要有實體店
Xie ? ?
什麼來的?

呢次買現貨都要等大陸廠開咗先,咁算唔算係現貨
現貨新規矩=俾錢我先,我再搵下有無平嘢從中獲利

想要玩gk,記住係gk zone hk,我好支持呢間嘢你今日訂咗未呀
肥西:大家玩玩具唔好咁樣有仇口啦
俾隻中指既意思係本來想俾手指公落錯左啫 我已經炒左個剪片師
肥仔應該請你做公關,捉到哂佢套路
你班傻西客唔會知剪片師就係我我已經請左新既員工(今天全新的我
影分身嘅個方法已經無人信啦
可唔可以諗個好啲嘅橋?
智力有限呀
nelnel究竟去咗邊,突然有啲掛住佢,又話會回覆youtube留言,不過仲未見人,唔知佢有無事呢
痴L線代理
潛左真係唔緊要,唔好上返水得啦
之前有睇佢D ONE PIECE GK 開箱, 呢條友唔係有錢仔黎咩
搞咩搞到咁, 有冇懶人包
用追故模式睇我寫嘅嘢,我覺得就已經算係懶人包
如果想再懶啲嘅,我只可以講肥仔錢就識賺有威就攞,但有事就深潛唔見人,淨係係自己世界道歉就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞