(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
肥仔當佢地係朋友咋,同人熟啲就認親認戚
老闆jason chan話識佢老鼠咩

肥仔你想痴有錢佬,我呸
其實我就唔係幾信
其實係咪邊隻呀豬呀狗話想接手就可以接手?
俾我就勸大家退款就算
今日轉完依個第日又可以轉第二個
條七頭最叻用依招
你話客服串?ok即炒 唔洗一陣就話請左第二個黎做
邊個諗埋啲5%代客交收服務?俾人屌?ok即炒
左手炒右手 右手又炒左手
明明成盤嘢得你地對狗男女做
俾少少錢請條二打六上下鏡扮下嘢都好呀?
班苦主傻架,寧願繼續求條肥仔出貨都唔願退訂
老細差佢錢,所以訂金直接入yt8戶口。間野開左幾耐?差幾千萬?信都白痴
正常人做生意都係入落自己戶口
邊會叫啲客仔入去人地度幫佢還錢
有腦都知講唔通啦 佢又9up得出
證明條撚樣真係好撚仆街 咩大話都講得出

還錢?好多gk入訂入得一百幾十
一千幾百下下同你查數?睇你還左幾多錢?
大把飛機友 話訂依隻果隻 俾完資料又唔入數
點計?真係戇鳩先至信
條肥仔好嘢喎,私底下搵咗兩個平時同佢傾得2句嘅客話唔好俾人帶風向,見同佢地兩個熟所以賠訂俾佢地先
分化呢招同林鄭一𠹌樣
搵咗你咁耐都唔肯公開對話
淨係私底下搞逐個擊破同分化

肥仔,佩服你
其實條肥仔係咪老細本身無乜所謂,佢成日強調係Gk zone hk訂,都估到有錢收,差在係老細定係收廣告費
但gk zone hk嘅態度真係好撚閪,真係唔係一個對客嘅態度嚟
條肥仔好似本身都好有米,之前影自己屋企有𨋢本身都應該唔係靠gk起家,都要貪依啲著數
呢個藉口都講得出,你呃自己嘅本事仲叻過林鄭。咁好兄弟就唔使追人還錢啦,而你個好兄弟又會咁得意將D訂金當還錢比你?咁還左錢比你佢又會可以比錢間廠訂貨?最簡單一個問題有錢點解唔一早還?要搵客既訂金還?

好心你就認間野自己有份啦,你都講到明係收佢錢做嘢介紹人落訂,而家出咗事就推晒比個不知名朋友,仲話其他人係hater,如果你單嘢冇問題嘅又點會出現咁多苦主?淨係識拍條濕鳩片玩分化,你同濕鳩政府有咩分別?
肥仔既然咁有米,朋友開公司啫,又要預埋佢一份?屌佢老母!爭你錢啫,唔洗乜都要分俾你呀到而家有事又話乜都唔關自己事!平時好鍾意扮大哥㗎!

而家就潛足成個成期水
都係問少少嘢啫,下下就又退訂又屌,個老細,cherry,肥仔nel做事手事其實又幾似喎,唔講真係以為係同一個人
世上仆街何其多,係度已經有3個
肥仔當人戇鳩
又話留言會回應,人呢?

道歉原來係假嘅,話負責都係假,咁驚出嚟就唔好拍片啦
片裏面嘅說話同對話嘅嘢唔同,jason話唔識你,你又話同jason係朋友,肥仔你邊句真邊句假呀
我喺香港收寄貨左都不下數十次,都真係未試過寄失尤其主流速遞,最多都係暴力運輸
如果唔係單一事件寄失,個人渣應該諗多d藉口
個人渣已經仲諗到藉口就唔洗深潛
哩個代理狗也不屌
好好地做生意 態度好少少唔得既
你賣得比人貴 服務做好d
比錢你賺都唔係問題
人地問多少少就起哂鋼
同黑社會做生意有咩分別
比錢黎幫你買 唔好問咁多 在問打柒你
係咁架個柒頭 根本無腦
不過佢D客都係大多弱智 單野咁都仲信佢
仲怪D冇單但想幫佢地既人

你地會唔會去錯地方訂
債仔唔出貨走佬既話
債主會變左洗黑錢
好撚仆街 抄人名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞