(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
推推推
隻死肥仔啲觀眾真係蠢撚到豬西
推推推
道歉+澄清片, 大家自行判斷, 反正我覺得好牽強...

https://www.youtube.com/watch?v=x9k0bFhmpAw&feature=share
將啲嘢本末倒置,我唔想再打同一樣嘅說話,cap圖分享我嘅感想就算

聖咩人吖,佢自己都有份嘅
D錢都係入佢度
佢無份
下,媽呀 我好混亂,又扮冇份
仲叫人有野訂照訂,咁多間代理點解仲要訂你

無人識你喎明星⋯

真係呢個世界你夠冇良心夠閪 總有啲傻仔會願意一次又一次俾你厄
如果隻肥閪呢獲咁都過到骨
唔出奇吖,佢識得用分化,會有好多香港人會中招
始終有利益同無利益嘅人,觀點會唔同,係tg群就知啦
隔離hottoys post
有個開箱youtuber只係被發現係連登宣傳自己 都搞到del ac
呢個世界果然係面皮厚先有著數
道歉文講乜撚架?唔想幫佢加點擊率呀
道歉都要拍片 屌你老母
簡單啲講,雖然全部都唔關佢事,不過肥仔諗住做好人,代佢朋友出嚟道下歉
然後希望觀眾繼續支持佢分享喜悅
到依加仲要扮嘢
佢都幾鍾意扮乜都唔關自己事
朋友咪佢個stand 仲話拎20萬黎賠 邊個聖人會咁幫朋友食屎呀 想用朋友呢個字眼去幫自己塑造聖人形象?
自編自導自演
無玩gk
但係見到借俾youtuber開箱真係笑撚咗
我買隻全新玩具仲要俾你玩咗先
見到呢到都知個youtuber閪啦
點解我覺得肥仔拍完片解釋同道歉,反而仲衰過深潛嘅
問題天天都多咗
退返一萬步講,GKzoneHK派貨最慢,服務差,態度閪,售後不理,又唔係平,今次仲當客狗咁撚,點解仲可以話信就之後再訂,話人別有用心搞事。

同埋今日之後有新代理出世都自己睇路,個yt8仲想食呢條水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞