(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
依啲撚樣都叫做代理?
叫做淘寶代訂就差唔多
問左好多工作室 佢都唔係直屬代理
唔怪得之貴過出面啲價
攞人啲錢黎訂 自己收貨 拍完片玩殘再寄返俾人
件貨炒得起就扮寄失 攞出去高價賣
未見過有咁賤格既人
好一對狗男女
輕輕一推

下次開post加埋先

順便賣下廣告
大家有興趣睇gk開箱可以訂閱小弟
https://www.youtube.com/playlist?list=PL-K08VWYmPW5MTr02u1LGjvoXWXEwSg0d
——
https://www.youtube.com/playlist?list=PL-K08VWYmPW7cKvG0OI7I6t3a2NtKquZS

利申:小本經營,無大台無女睇無代理
無女 不了
推推
屌相都冇張叫人點支持個youtube channel

請女嗎
見到條肥仔就想嘔呀,ching,仲要咁大頭
我好鐘意呢個明星仔架

想跟佢搵食一齊去厄人錢
呃還呃,唔好呃得咁鬼7,見到佢自爆嗰下真係忍唔住笑
不了[s[/s]
唔知會唔會見到肥仔本人上嚟呢
你要乖乖
咁第一張圖就我黎嘅,我同佢係朋友係事實,但朋友都唔係食飯屙屎都會了解晒,至於佢回唔回應,我就send左msg比佢架喇。

唔知你地仲expect係我度貼有咩野,不過如果有閒情就Subscibe埋我,我冇玩GK,艱苦經營呀
其實係邊個同邊個講你要乖乖?
我會處理
你要乖乖
用得乖乖兩個字,唔通係女嚟嘅?
可能係女youtuber
大家都係搵佢唔到先4出搵方法摑佢

麻煩勸勸你朋友退番d 錢俾d 客啦
風師兄 慎重選友呀
你係佢朋友就叫佢回頭是岸啦,錢個個都想賺,但係唔係用咁嘅方法賺㗎嘛!有時啲嘢要還㗎唔好有人唔做做隻龜啦
你會唔會同我擋刀先
幫推
屌你老母 我細佬都係苦主

呢單明星仔點解釋?同個客講隻女帝寄失左,轉個頭就自己出條片介紹,仲要咁岩又係1:6呀可?
YT8女朋友都係頂左兩下 最多我頂三下啦
你身為佢嘅朋友,見到呢件事,有咩感想呀?你搵佢佢有無回應你呀?
咁你有冇msg讚下你朋友醒目呀
呢鑊野名利雙收
我要靠返份正職黎買雕

買完雕就無錢請人,人地兩個拍住上

捱義氣做義工得唔得先

或者有無識啲人唔得閒收貨

我「好心」幫佢拍開箱順便檢查下有無損啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞