(奸奸)GK界毒瘤 - 知名開箱Youtuber騙局

344 回覆
114 Like 4 Dislike
話說某gk youtuber 成日都話想擴大gk玩家,一齊分享玩玩具嘅喜悅,一味叫一啲志同道合嘅觀眾加入一個叫gk zone hk嘅fb同tg群
事件由佢地搞一個網上寄埋嘅方式想賺取收5%手續費開始,又唔想負任何責任,又想賺錢,要買賣雙方自己承擔風險,有師兄提出疑問,gk zone hk講唔過,就踢走佢

最後,gk zone hk知錯,出道歉文加炒影子員工

後來大家都開始唔滿意呢間咁嘅代理公司嘅態度,亦都開始有人搵出佢地處事手法,買賣手法,同埋呢間代理公司同某youtuber千絲萬縷關係嘅問題

亦有師兄已經整理gk zone hk嘅6大罪

以下係種種嘅證據
拎人隻gk拍片唔俾就屌

知名youtuber話間嘢佢無份但入數係佢名

一款gk拆開兩件賣但價錢不變

收哂客錢去訂貨,到件貨出到貨但出面炒起左既時候,就扮寄失退原價比人,同時,亦懷疑將怕完片嘅貨賣俾客

對於種種問題,gk zone hk無辦法解釋下,一路深潛逃避客戶嘅問題,最後亦無辦法之下,女youtuber唯有出嚟應酬客戶嘅問題,開始時女youtuber否認佢地係有份做老闆

最後男youtuber蠢到唔小心咁講出原來佢地係有份參與gk zone hk,大家亦高度懷疑佢係老闆之一

對於種種問題,gk zone hk亦係不能解決之下,就搵另一個人接手呢間公司

但係亦俾一班頭腦清晰嘅巴絲打拆穿呢個on9嘅唔知係影分手大法定係左手交右手大法

到而家,gk zone hk 手上亦手握各位客戶大約10萬嘅訂金錢,訂單亦無人再跟進,負責人亦唔知係邊個(可能係知名youtuber)
,希望有苦主都可以企出嚟,新手亦要小心呢間代理
補返張佢地自己人爆料相先
推爆佢
推啊推啊
推唔郁,照推
大話不斷.....仲叫人每個月捐25蚊俾佢玩gk, jm9
執柒左佢啦 搞掂曬都唔會有人再幫襯
人哋同rosema好熟嫁
一陣又有人話人哋係rosema朋友,係黃嘅,咪分化
25蚊用嚟睇埋啲佢啲垃圾片
大家小心呢間態度差,一開始就唔想理呢班人嘅代理

今時今日咁嘅服務態度點得㗎

幫手補下資料,退返錢比我
有睇開肥仔youtuber記得取消訂閱,唔好俾條女引到你睇呀

識咁多同行youtuber 都呃人走數?

仲有 有冇ching識搵一搵bandai果邊 而條友誠信好有問題 叫業界杯葛佢
佢條女右邊波有粒墨架嘛
咁樣衰 送都唔要啦
圈養群
條友專拍盜版wo 版權雕等個幾隻 向b社檢舉佢啦 搵埋d盜版仔宣傳影響貴 社形象呀
呢間嘢啲代理好鬼串,要有幫襯先可以問嘢講嘢,無幫襯過嘅人一講啲唔啱佢聽嘅說話,就即踢,我諗好多人都見過,惡過共產黨
冇咩野,係見到有人係我度留言,望下咩事
推埋上蘋果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞