米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
歡迎各巴打補完

敗方罰則:
1. 退出連登
2. 罰抄500字懺悔文20次, 用唔同色原字筆, 避免造假
3.
4.
5.
上左熱門
屌你個3zero真係好撚柒煩
一味話人搵擋箭牌,自己咪又係句句拎米蛇做擋箭牌
有口話人冇口話自己,post黎post去一係就果幾句唔係就又係果幾張圖
屈蛇係on9但係個3zero真係柒撚到冇眼睇.
歡迎各巴打補完

敗方罰則:
1. 退出連登
2. 罰抄500字懺悔文20次, 用唔同色原字筆, 避免造假
3.
4.
5.

自拍中環乞錢

上面有巴打講左啦

自拍連員工證丫麻
歡迎各巴打補完

敗方罰則:
1. 退出連登
3. 錄製聲帶(可自選改拍video出樣)我[username] 係垃圾 對唔住 以後我再出現連登就爛J
4.
5.
米已成炊輸既話

佢有佢版本退出文?
歡迎各巴打補完

敗方罰則:
1. 退出連登
3. 錄製聲帶(可自選改拍video出樣)我[username] 係垃圾 對唔住 以後我再出現連登就爛J
4.影銀行結餘
5.
米已成炊輸既話

佢有佢版本退出文?

照抄你個版本改名又得
原創又得
不少於500字
留名待笑
歡迎各巴打補完

敗方罰則:
1. 退出連登
4.影銀行結餘
5.貼稅單
6.
屈機男輸左,3zero都要受挑?
成日搵米sir做擋箭牌真係好撚柒

有屈狗唔咬走去咬3zero
個罰則係要做哂 定係 揀一樣

係咪調轉左黎講

我剩係見到物管周圍搵野擋
講左咁多個post
捐未呀屌你老母
你贏左留得返係到先再講挑000啦
佢唔受咪佢比人恥笑囉
你又要而家開post挑米sir, 又要不停講挑000做乜
支持!
米蛇嫌少咪自己開局
米蛇都可以簡先捐$500
有咩問題
肯捐未呀
成個非洲餓死喇

係咪調轉左黎講

我剩係見到物管周圍搵野擋

agger,咁搞法我驚定規則都一個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞