米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
已經比我諗到點樣幫屈機男漂亮地下台喇

方法只有一個

自稱:
連登的“屈機男”及“我唔係屈機男”,
都係假扮嘅,
咁樣就可以金蟬脫殼了。

之不過,方法係我諗嘅,屈機男用我條橋,就無哂face屎了

屌,真係用呢招,比小師弟估中晒

跟住隔無耐就有個真*屈機男出現,否認之前既係自己

跟住再開post招你再戰300回

有條粉腸假扮屈機男認輸

真嗰個都未必浦頭啦唉
屈蛇可能已經轉左id
從此過著美好幸福既生活

睇黎屈狗都係選擇潛水逃避
屈狗應該本身預捐一兩千頂到兩round先投降,點知米sir提議第一round都捐五千佢即刻匿返入狗窴度扮冇嘢啦
屈狗應該本身預捐一兩千頂到兩round先投降,點知米sir提議第一round都捐五千佢即刻匿返入狗窴度扮冇嘢啦

唔合理,就算一心諗住投降,可以後攻先投降

反正最後都係柒,屈米蛇捐$5000先
屈蛇可能已經轉左id
從此過著美好幸福既生活

睇黎屈狗都係選擇潛水逃避

笠水男d語氣咁易認 轉左ac一講野就俾人點相啦

屈蛇: 唉本身諗住100起跳咋 諗諗下都係開500蚊扮大袋嚇走米蛇先
點知米蛇咁惡死既5000 你叫我點玩落去 等我潛水諗住有咩計走佬先

求炒車

佢知米SIR實拎到出黎嘛,佢挑000的話一定好似你講咁做,睇下大唔大到條友
傻閪們
捐果少少20幾頁都未肯捐
垃圾

屈蛇: 唉本身諗住100起跳咋 諗諗下都係開500蚊扮大袋嚇走米蛇先
點知米蛇咁惡死既5000 你叫我點玩落去 等我潛水諗住有咩計走佬先

求炒車

支持屈蛇一下子捐50萬Bin大家C

反正最後都係柒,屈米蛇捐$5000先

上次佢話屈左我一萬都比人屌到反皮啦!
食過屎仲敢玩呢招咩

方法只有一個

自稱:
都係假扮嘅,
咁樣就可以金蟬脫殼了。

笑左。真係用我條橋。
悲哀呀
屈機男

中伏
認輸果個假野黎
屈機男正廢柴
留名跟進

方法只有一個

自稱:
都係假扮嘅,
咁樣就可以金蟬脫殼了。

笑左。真係用我條橋。
悲哀呀
屈機男

中伏
認輸果個假野黎

早左兩個鐘講啫 又柒唔哂
你對米 開$500會比人睇唔撚起

佢覺得小

開以佢開局

唔似你咁小家老鼠

真係想開$500, 濕尻到, 買保險

屈sir, 大佢五十萬啦

投降吧我沒有辦法
其實由一開連登都唔覺佢係高登既屈機男

方法只有一個

自稱:
都係假扮嘅,
咁樣就可以金蟬脫殼了。

笑左。真係用我條橋。
悲哀呀
屈機男

中伏
認輸果個假野黎

有無諗過屈蛇想認輸完左件事
又唔想無面 所以開個假account認輸了事

方法只有一個

自稱:
都係假扮嘅,
咁樣就可以金蟬脫殼了。

笑左。真係用我條橋。
悲哀呀
屈機男

中伏
認輸果個假野黎

有無諗過屈蛇想認輸完左件事
又唔想無面 所以開個假account認輸了事

堂堂正正出黎認輸, 大家都仲會佩服佢君子行為
而家私私縮縮真係好撚肉酸咯

係佢啦 成撚日入人地post串人窮

除左佢仲有邊個會咁

係佢啦 成撚日入人地post串人窮

除左佢仲有邊個會咁

點解仲會有人幫屈狗兜話呢個唔係佢呀, 開假ACC之類,
自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞