米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
睇呢個post 令我諗起宇城飛同世清個post

宇清出左院未
上水未呀?
計翻開盤後24小時先開始恥笑
廢事好似上次作家咁炒車

有關係?
出黎都係敗陣被恥笑

霸氣盡現

廢事好似上次作家咁炒車

有關係?
出黎都係敗陣被恥笑

霸氣盡現

唔差在等夠24個鐘先bin啦
首先講明我唔係屈機男/米已成炊fans.

但係呢個3zero真係越睇越柒,個個post都講撚埋一撚樣既野.

上個post話受屈機男挑,受完之後又要自己開完盤再叫人入錢先,咁你玩撚晒啦.

我開一憶你捐先呀笨? 唔好on9啦. 去到最尾比人屌你無視規則就講埋d乜撚野還原基本步要屈機男挑完米已成炊先好挑你, 話人搵擋箭牌你咪又係一撚樣.

人地唔撚幫你就話人地係fans係狗,唔好咁幼稚啦. 全連登d人都要企係你果邊?!

而家仲要整埋個乜撚野屈機男班狗既list, 你有冇再肉撚酸d.

話人地冇出過錢就唔好出聲, 你出撚左好多錢咩而家 ?

on9仔玩認真呀? 扮中立好有說服力呀?
你玩認真咪出真錢挑尻我滅我聲囉
米蛇呢round輸左我都無得避架。
大家都無出錢你好意思屌我聲大大

你都知大家都冇出錢? 你唔講我以為你捐撚左幾皮野.
認真就認真玩就玩,乜春野玩認真.
連登唔比人中立架? 一唔係企你果邊就係狗係扮中立, 你咪撚咁小學雞啦.

又係米蛇前米蛇後, 你咪再用人地黎擋啦.
你要避你實避到架, 上個post你講完話受之後都還原基本步啦,扮乜9呀你.
雖然唔係十分介意你會唔會同人鬥但係純粹睇唔過眼你d咁幼稚既行為,
好似全世界都要企晒係你果邊. 加我入你個19名單呀笨,有撚用.

點解會唔意思屌你呢,你邊位呀
其他果啲咪鳩嘈啦
主角係屈蛇米蛇
廢事好似上次作家咁炒車

有關係?
出黎都係敗陣被恥笑

霸氣盡現

用下腦係計最尾出盤果個回覆架啦

但係呢個3zero真係越睇越柒,個個post都講撚埋一撚樣既野.

上個post話受屈機男挑,受完之後又要自己開完盤再叫人入錢先,咁你玩撚晒啦.

我開一憶你捐先呀笨? 唔好on9啦. 去到最尾比人屌你無視規則就講埋d乜撚野還原基本步要屈機男挑完米已成炊先好挑你, 話人搵擋箭牌你咪又係一撚樣.

人地唔撚幫你就話人地係fans係狗,唔好咁幼稚啦. 全連登d人都要企係你果邊?!

而家仲要整埋個乜撚野屈機男班狗既list, 你有冇再肉撚酸d.

連登唔比人中立架? 一唔係企你果邊就係狗係扮中立, 你咪撚咁小學雞啦.

你要避你實避到架, 上個post你講完話受之後都還原基本步啦,扮乜9呀你.
雖然唔係十分介意你會唔會同人鬥但係純粹睇唔過眼你d咁幼稚既行為,
好似全世界都要企晒係你果邊. 加我入你個19名單呀笨,有撚用.

預左有hater, 隨便~
你班柒頭又無份出錢又無份落場, 爭係場邊幫屈狗造勢打落水狗.
我無出錢我都有落場丫, 如果輸比三碌柒我要退出架.
依家我仲唔打柒你班落水狗

預左有hater, 隨便~
你班柒頭又無份出錢又無份落場, 爭係場邊幫屈狗造勢打落水狗.
我無出錢我都有落場丫, 如果輸比三碌柒我要退出架.
依家我仲唔打柒你班落水狗

廢事好似上次作家咁炒車

有關係?
出黎都係敗陣被恥笑

霸氣盡現

用下腦係計最尾出盤果個回覆架啦

我無話乜野, 只係預備BINC
班狗仲想護主, 真係好柒
開得波未
等bin屈蛇c
留名
笠水狗
睇黎binc會係成個post最精彩既1 part

其實你明唔明佢地係話緊你個人本身

唔係幫緊屈狗

我無其他野發表
玩咁多次都未厭
捐到又點呀

其實你明唔明佢地係話緊你個人本身

唔係幫緊屈狗

我無其他野發表

哦!!!
你都係屈狗隻狗
屈蛇已經俾人笑到爛哂
000有幾要面子真係唔知
"我受呀不過完左米蛇先"
係人都知屈蛇根本冇料
你唔洗又話我係屈蛇隻狗
亦唔洗叫我挑你滅你聲
我窮撚我敢認無須死撐
不過真係好肉酸
屈蛇已經俾人笑到爛哂
000有幾要面子真係唔知
"我受呀不過完左米蛇先"
係人都知屈蛇根本冇料
你唔洗又話我係屈蛇隻狗
亦唔洗叫我挑你滅你聲
我窮撚我敢認無須死撐
不過真係好肉酸

你唔知頭唔知尾唔好尻吹啦。
一開波米已開盤挑緊屈,我只係路人甲食花生串下咀。屈狗打尖捉我黎挑避米,成班屈狗喺度推波助瀾,迫我要即時應戰,唔應戰就係鳩縮,應戰又中屈狗跪計。我一早講左米局完左到我。
成班狗無份出錢無份落場,喺度打落水狗,想睇屈狗踢我出局,我係唔制呀。你想踢我出局你咪出真金白銀挑我囉,又唔肯比錢,你肯比真錢我抵輸丫。
屌尻你,依家扮中立呀,依家屈狗失勢我實屌尻你班柒頭。
食埋宵夜訓
垃圾

無料扮4 條
其實有冇人覺得個玩法好on9
咩一個簡幾錢一個簡先後
乜尻簡先後姐一定後嫁啦
懶係有選擇耍尻人
撩人挑機開又開得細
正一走住黎屌
柒到仆街
唔跟佢玩法
就一定話不戰而勝乜乜柒柒
睇到都眼怨
咪跟左佢思路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞