米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
屈蛇開撚完post比人捉左去巡樓
人呢?

應該巡緊消防後梯呀

又話返通宵更

唔返多更邊有錢鬥捐錢

巴打 妹妹好嗎?
3zero真係柒得嚟又好煩

笑你柒又話人係屈蛇隻狗
你咪碌翻上幾個捐錢post我點笑屈蛇囉

人地挑你你受就一隻字 唔受就兩隻字
你就下下拎米蛇嚟做頭盔擋
一係就又出盤又捒先後賴哂皮咁
一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊
但食還食唔好又要威又要戴哂頭盔好嘛

如果米蛇呢鋪輸左,我都無得避架。
次序係咁就咁。無撚啦啦打尖話挑呢個挑果個,唔撚係避係咩呀?

你咁撚撐屈狗,你咪出錢挑尻我囉,要你出真錢又唔撚敢,又要滅我聲,屌
玩完啦?

屈機男呢條廢鳩得把聲
你地係咁叫屈sir都冇用架,係人都知後樓梯收唔到網絡架啦

笑你柒又話人係屈蛇隻狗

一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊

你咁撚撐屈狗,你咪出錢挑尻我囉,要你出真錢又唔撚敢,又要滅我聲,屌

笑你柒=\=撐屈狗

搞清楚好啲喎
冇人話入嚟食花生一定要捐錢喎
但你自己話玩完又賴皮柒就係柒架啦
屈sir 仲巡梗樓?!

笑你柒又話人係屈蛇隻狗

一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊

笑你柒=\=撐屈狗

搞清楚好啲喎
冇人話入嚟食花生一定要捐錢喎
但你自己話玩完又賴皮柒就係柒架啦

我幾時賴皮? 到我果局未?
又要笑人柒又唔想比錢,大家都係一樣。你憑咩話我?

笑你柒又話人係屈蛇隻狗

一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊

好似D小朋友屌鳩完人 話搵訓導主任幫拖一樣

笑你柒又話人係屈蛇隻狗

一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊

花生!

笑你柒又話人係屈蛇隻狗

一眼就知你柒啦大佬

講食花生呢到大把人食緊

好似D小朋友屌鳩完人 話搵訓導主任幫拖一樣

早兩日我一個對你成班屈狗啦。幫拖?
米sir隻門口狗:
3條0
米sir隻門口狗:
3條0

on9仔。我只係撐全部反屈狗嘅人。
屈sir, 要唔要巴打夾錢比你
屈蛇班fans賤過狗
巡咩樓要巡半日呀 係咪蛇王去左叫雞
飛都未出就收皮,柒過亞邊個大作家
到底屈狗現實有幾撚失敗
屈蛇班fans賤過狗

真係好撚低賤

屈機男班狗名單:

思覺脫 29314
CaptainBravo 28031
我有三碌柒 48112 (已敗走連登)
泰妍_Taeyeon 8302
B_Rodgers 37723

搵到再加

應該去左搵ptgf

應該去左搵ptgf

佢捨得咩

應該去左搵ptgf

佢捨得咩

搵完ptgf就無錢捐啦
有冇人去圓方搵屈IC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞