米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
如果你有睇我post,你會知我上年結左婚。

早排又有個 '做左半年連登仔' 既post,想叫春。

望返轉頭,發覺原來真係花得太多時間上連登。

真係好想戒連登,戒埋其他壞習慣。多D時間陪屋企人。

但有時,唔夠狠心,或者無特別理由,係唔會做得到。

我就諗,有乜方法可以戒連登,又可以好玩,又可以有趣,又有意義呢?

最終我諗左呢個捐錢遊戲。但無啦啦唔會有人同我玩。

所以有一日就特登開post撩米已成炊鬥捐錢。結果係點,大家睇到。

最終敗在米已成炊手上,我心服口服。

其實起挑戰米已成炊前,想挑戰多其他幾個人,增加捐款。

但計錯數,預計如果我捐5000,米已成炊唔會跟,而以後呢個遊戲唔會再有人受。

我認輸。以後唔上連登。

佩服米已成炊熱心捐款。但相信你既處事手法其他巴打都有微言。我亦唔認同你對樓市既睇法。

高登仔們,我講野係乞人憎,但事實係真心話。忠言逆耳。後悔點解當日唔讀好d書,已經太遲。

人生流流長,最重要既,係家人。努力去付出換來回報,令你家人過舒適生活。

世界真係好現實,有能力既男人,先會得人尊敬。連登仔,請努力活出自己既價值。

我由三十幾歲連登仔,日日上連登上到變左今日連登佬,好似失去左好多,但又好似得到左什麼...過去花起連登既時間值得嗎?我答唔出,但將來,我唔會再花時間起連登。

屈機男愛你地連登仔們。祝大家活得有價值,你家人因為你而驕傲。

我從此退出連登。

二零一七年四月二十六日
屈機男永遠唔再存在

幫你改定先
屈機男RIP
屈男條傻佬rip
屌你老母屈狗真係好垃圾
如果你有睇我post,你會知我上年結左婚。

早排又有個 '做左半年連登仔' 既post,想叫春。

望返轉頭,發覺原來真係花得太多時間上連登。

真係好想戒連登,戒埋其他壞習慣。多D時間陪屋企人。

但有時,唔夠狠心,或者無特別理由,係唔會做得到。

我就諗,有乜方法可以戒連登,又可以好玩,又可以有趣,又有意義呢?

最終我諗左呢個捐錢遊戲。但無啦啦唔會有人同我玩。

所以有一日就特登開post撩米已成炊鬥捐錢。結果係點,大家睇到。

最終敗在米已成炊手上,我心服口服。

其實起挑戰米已成炊前,想挑戰多其他幾個人,增加捐款。

但計錯數,預計如果我捐5000,米已成炊唔會跟,而以後呢個遊戲唔會再有人受。

我認輸。以後唔上連登。

佩服米已成炊熱心捐款。但相信你既處事手法其他巴打都有微言。我亦唔認同你對樓市既睇法。

高登仔們,我講野係乞人憎,但事實係真心話。忠言逆耳。後悔點解當日唔讀好d書,已經太遲。

人生流流長,最重要既,係家人。努力去付出換來回報,令你家人過舒適生活。

世界真係好現實,有能力既男人,先會得人尊敬。連登仔,請努力活出自己既價值。

我由三十幾歲連登仔,日日上連登上到變左今日連登佬,好似失去左好多,但又好似得到左什麼...過去花起連登既時間值得嗎?我答唔出,但將來,我唔會再花時間起連登。

屈機男愛你地連登仔們。祝大家活得有價值,你家人因為你而驕傲。

我從此退出連登。

二零一七年四月二十六日
屈機男永遠唔再存在

幫你改定先

未改好屈狗唔上水架
平時大大聲屌跟住手都震緊挑人500起手
今次一野5000即秒

幾大都捐5000攬炒呀嘛 依家人地零成本撚狗笑死人
屈狗正窮撚
成班喺度欺凌一個夜更保安
屈狗廢到
成班喺度欺凌一個夜更保安

人地有錢佬黎架

訓緊果陣
咁快敗走
唔得閒追post 捐左錢未

捐條毛,一早潛左水
屈蛇快啲出嚟啦
屈蛇快啲出嚟啦

40k人工都捐唔起5000蚊

你玩我呀
有巴打爆料
將軍澳夜更保安霖仔 = 屈機男
屈蛇快啲出嚟啦

40k人工都捐唔起5000蚊

你玩我呀

人唔笑狗都吠
有巴打爆料

有巴打爆料

堅定流啊?
有巴打爆料

堅定流啊?

我正式宣佈, 屈機男永久退出連登
https://lihkg.com/thread/217870/page/3?ref=web
#47 碌尻有米巴打爆料
屈機男今次又柒到爆炸,
唔知又會改個咩野新名呢?

屈機男
我唔係屈機男
.......
.......
.......

?

我真係唔係屈機男
屈機男今次又柒到爆炸,
唔知又會改個咩野新名呢?

屈機男
我唔係屈機男
.......
.......
.......

?

我真係唔係屈機男

我係屈雞蟲
屈蛇真係好肉1round 都捱唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞