米已成炊入!開局鬥捐錢

765 回覆
15 Like 92 Dislike
屈蛇真係好肉酸1round 都捱唔到
屌你老味 隻屈狗係咪當左自己d精係錢 今次真係大撚把啦
屈SIR: 下個月出糧先玩
窮閪話人窮
屈狗係咪個d金融mk仔有咩分別
扮有錢?

保安得萬零蚊糧 夠玩幾多ROUND
屈蛇快啲出嚟啦

4k 40k
傻傻分不清

保安得萬零蚊糧 夠玩幾多ROUND

屈蛇:我潛水唔等於我投降,我呢啲有錢人係冇你地班廢青咁得閒可以24小時mon住連登架喇
屈蛇快啲出嚟啦

40k人工都捐唔起5000蚊

你玩我呀

人唔笑狗都吠

40k 捐錢咪當交稅囉!有錢佬識玩都走去捐錢啦!做大慈善家,好過無名無份,做交稅奴隸! 咁普遍既玩法都唔撚識!條友一定係窮撚!仲有窮到傻撚左果隻!

除左屈機男肥矮柒我信真之外… 其他都好流
佢娶左個北姑,生左隻蝗蟲b。
又自稱有幾個物業收租,生死約都唔識。
屈機男一上連登,所有食花生的連登仔便都看著他笑,有的叫道,「屈機男,你條柒頭又畀米Sir收皮喇!」他不回答,對屈迷說,「ATM多人,排足成日先拎到錢。」便排出500元散紙。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又巡左成日樓啦!」屈機男睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你在新都城二期當夜更,守停車場。」屈機男便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「做看更不能算窮……窮撚!……每個月四萬,能算窮麼?」接連便是難懂的話,什麼「我是二世祖」,什麼「終於可以下定決心唔上連登」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
屈機男一上連登,所有食花生的連登仔便都看著他笑,有的叫道,「屈機男,你條柒頭又畀米Sir收皮喇!」他不回答,對屈迷說,「ATM多人,排足成日先拎到錢。」便排出500元散紙。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又巡左成日樓啦!」屈機男睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你在新都城二期當夜更,守停車場。」屈機男便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「做看更不能算窮……窮撚!……每個月四萬,能算窮麼?」接連便是難懂的話,什麼「我是二世祖」,什麼「終於可以下定決心唔上連登」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。

屈乙己
屈機男一上連登,所有食花生的連登仔便都看著他笑,有的叫道,「屈機男,你條柒頭又畀米Sir收皮喇!」他不回答,對屈迷說,「ATM多人,排足成日先拎到錢。」便排出500元散紙。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又巡左成日樓啦!」屈機男睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你在新都城二期當夜更,守停車場。」屈機男便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「做看更不能算窮……窮撚!……每個月四萬,能算窮麼?」接連便是難懂的話,什麼「我是二世祖」,什麼「終於可以下定決心唔上連登」之類,引得眾人都鬨笑起來:連登上下充滿了快活的空氣。

改漏左一度,sor
屈機男一上連登,所有食花生的連登仔便都看著他笑,有的叫道,「屈機男,你條柒頭又畀米Sir收皮喇!」他不回答,對屈迷說,「ATM多人,排足成日先拎到錢。」便排出500元散紙。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又巡左成日樓啦!」屈機男睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你在新都城二期當夜更,守停車場。」屈機男便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「做看更不能算窮……窮撚!……每個月四萬,能算窮麼?」接連便是難懂的話,什麼「我是二世祖」,什麼「終於可以下定決心唔上連登」之類,引得眾人都鬨笑起來:連登上下充滿了快活的空氣。

改漏左一度,sor

改得好
屈ic食蕉啦
記得2年前佢追擊"溫家寶藏" 不遺餘力
其實有人捐左第一次錢未
老實講 上年我咁撚窮都捐左6k (每個月自動轉帳$500)
點解你地咁有錢
但冇人開始捐第一個5千...
定係LF2緊...

我上個月都捐左4千比無國界
係條縮骨男玩唔起潛水啫

改漏左一度,sor

改得好

好正
米已成炊 > 屈機男 > 說書人阿域
呢個世界,弱肉強食
訓咗無睇
屈sir贏緊幾多粒?
訓咗無睇
屈sir贏緊幾多粒?

1粒

地核
輸咪輸咯,咁樣深潛輸得仲肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞