[笑死] 【AA制出事】「牛角」老闆show帳單 爆出驚人真相

382 回覆
234 Like 0 Dislike
二千蚊AA俾500梗係發火啦

$500 二千蚊嘅一半都冇 女士口中嘅aa制

安全車都出埋都仲要繼續炒

跌落地仲拿返渣沙

但你計返條數喎
2200蚊有1200蚊係酒 條女可能冇飲過 咁五舊水 aa制 又冇錯喎

巴打心水清
成件事條女根本無辜 比人屌左成日

cc台班細路仔又證明自己眼光
二千蚊AA俾500梗係發火啦

有風度既男人對住肯AA制既女人都唔會真係要個女比一半
1/4係可以接受
不過依個case係男人唔肯一半所以女塞500比男

又講風度

男人係要有風度,只係對於貪錢港女唔需要姐
係咪未遇過好女仔

我意思係話你似乎將付出額外金錢定義做風度
不過唔怪得你,大把港女係咁

岩岩識除左比錢仲可以點顯示風度?
又唔係高級餐廳
個POST好撚嘈 周圍都係急轉彎煞車聲

其實係蘋果仆街啫, 作晒野咁, 呢D野都係信報紙架, 唔係真係鳩知咩.

1/4係可以接受

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

負責燒掛
不過我同女朋友次次去食燒肉都係我比哂錢,不過全程都係佢燒比我食。係咪好無風度呀

明明炒到拉哂手制,但我仲聽到好大引擎聲
個男人擺明懶豪氣啦
人地想出返少少 但又嬲鳩人唔俾足一半

應該係想aa 但男唔駛 咁個女咪做下樣塞返500比佢

咁簡單都唔撚識

依個post好多未拍過拖/識唔到AA女既柒頭
正常男方拒絕Aa制女方都會比返少少

笑左

1/4係可以接受

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

負責燒掛
不過我同女朋友次次去食燒肉都係我比哂錢,不過全程都係佢燒比我食。係咪好無風度呀

女朋友點同,如果對方唔係你女朋友
你燒肉比人食會好尷尬
500蚊既意思
應該係唔 AA 都比返些少,唔好人地請晒
關你能事咩牛屎老闆 做炸兩

連登仔: 哎呀7能左tim... 甘次吾計...

神風特攻隊嚟 死都要撞埋去

1/4係可以接受

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

負責燒掛

女朋友點同,如果對方唔係你女朋友
你燒肉比人食會好尷尬

連登仔當正自己萬人迷
做埋啲野嚇親人以為自己好撚細心
又炒車
仲要大炒

呢d 先係女嘛。自動自覺比自己或者其中一份,有意思既下次再食又開心,普通朋友咁又得,算係咁啦。

裝多個安全氣袋先
好女人黎
好彩冇留言,唔洗抄埋一份

跌落地仲拿返渣沙

但你計返條數喎
2200蚊有1200蚊係酒 條女可能冇飲過 咁五舊水 aa制 又冇錯喎

巴打心水清

未必
埋單係個一兩分鐘既事
點會仲諗返轉頭計sake幾錢
荷包有五百蚊紙就拎出黎架啦

你地仲夠膽估
好女人黎

連登仔成日賴港女全部係雞
鬼叫佢地分析能力低,好人當賊扮
好女人都比佢地嚇走晒啦

跌落地仲拿返渣沙

但你計返條數喎

巴打心水清

未必
埋單係個一兩分鐘既事
點會仲諗返轉頭計sake幾錢
荷包有五百蚊紙就拎出黎架啦

你地仲夠膽估

仲要估到咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞