[笑死] 【AA制出事】「牛角」老闆show帳單 爆出驚人真相

382 回覆
234 Like 0 Dislike
二千蚊AA俾500梗係發火啦

$500 二千蚊嘅一半都冇 女士口中嘅aa制
笑左 係男人就比完咪算 個女搵尻佢笨 咪當買個教訓

撞到個車頭凹撚哂啦,仲踩地板油,你係咪痴線架

連登仔:總之點都係女人錯

已經好柒啦 好心唔好再柒落去啦 已經係柒覺得好肉酸啦
起碼識自己夾d錢呀 但係唔洗女人比都唔洗撕爛張紙嘛
不打不相識

其實似係見個男唔肯AA制
個女先比五百當係意思意思
起碼表示自己唔貪錢
打左格都覺得條女正
幾好笑
男方話:500蚊?你當我臭雞呀?

安全車都出埋都仲要繼續炒

已經好柒啦 好心唔好再柒落去啦 已經係柒覺得好肉酸啦

個條on9仔一定未撚試過約女食飯

一定係 真係想AA點都會塞返少少錢比你
報紙佬集體炒車
d新聞都係互相炒黎炒去
lin登仔

有風度既男人對住肯AA制既女人都唔會真係要個女比一半
1/4係可以接受
不過依個case係男人唔肯一半所以女塞500比男
30幾歲人,仲要做老闆既,同女性出去單獨食飯,堅持要自己比哂錢好常見唧,而個女仔都好有禮貌要求AA。係係諗到個男人咁撚激動唧
成班未見過世面架
30幾歲人,仲要做老闆既,同女性出去單獨食飯,堅持要自己比哂錢好常見唧,而個女仔都好有禮貌要求AA。係無諗到個男人咁撚激動唧
成班未見過世面架
WTF!!!
Cap tv係大寓言家

https://youtu.be/EYzBfV-leYU
車~跟本任佢講,睇完笑完就算
WTF!!!
Cap tv係大言家

https://youtu.be/EYzBfV-leYU
連登仔
撞Q 晒車

跌落地仲拿返渣沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞