[笑死] 【AA制出事】「牛角」老闆show帳單 爆出驚人真相

382 回覆
234 Like 0 Dislike
叫人請比人鬧雞
自己比返比人打
個問題都唔喺個制到
Ben Dover 同阿古路巴打 真男人
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170425/20000840

炒咗個記者佢就真

男方要求「AA制」女方夾一份,引發爭執,繼而大打出手,結果兩敗俱傷兼惹上官非被捕。
記者:江寶龍 司徒韋桐
叫人請比人鬧雞
自己比返比人打

好撚慘
我記得原post有條友話無可能發生 仲係咁串人唔識字
Bin得c未
一個post引晒班馬後炮撚出嚟

其實大家都係鳩估,估中又真係唔係話好醒。

但你地呢班「多數」以為自己諗緊就係事實/信哂報紙佬,明明蠢撚到仆街,又以為自己好醒呢下先好笑,琴日我同其他巴打提出其他可能性,成班講到冇可能咁

又一隻馬後炮撚衝出國際

食烤肉要求AA制鬧翻    男女互毆同被捕
https://lihkg.com/thread/214679/page/4?ref=ios

自己爬啦
有個on9琴日仲串鳩我 話寫明有人要求AA制 叫我睇清楚,岩岩已經比我拎左出黎binc

咁我話引班馬後炮撚出嚟,點解會釣咗你出嚟?
家下唔係話你就唔好衝出嚟認啦

明明蠢到仆街,炒哂車,仲要跌落地嗱返喳沙 話人馬後炮。

自己技術唔好又揸得快 炒左車,去屌鳩人安全駕駛

我揾到我有炒車嘅話,俾你笑下又如何
前題係你用屎眼睇嘢?

你都係想係讚你叻叻豬姐
依家你係幾威嘅
話緊你自己啊?柒頭

唔係好威咩?潛咗嗱?柒頭

繼續兜啦,兜完風度兜普世價值 幾時兜埋傳統思想 講唔到道理就玩人身攻擊話本人窮撚 係呀出少少錢請人食飯完全冇問題,咁點解一定要男請女呢?女請男有咩問題呢?用返你個講法係得d垃圾窮閪先覺得請男人食飯好有問題
仲有攪清楚少少唔介意AA制唔貪錢係正常女仔,不過而家港女太多,先「升價」做好女仔。

我請條女食飯唔係佢係咪一個好女仔,約得佢食飯就預左係我請,咪撚話係女,有時約男性朋友係我約既都會主動請,你乜撚都要猜度人心不如你永世自己一個,最撚安全無人謀到你任何野

你鍾意請人你豪爽係你嘅事,唔好講到男請女係老奉咁 世界唔係圍住你一個轉。我都鍾意請朋友,但係我唔會好似你咁樣思考問題。我只係帶出另一個角度睇件事:點解男請女就係冇問題就係風度,唔可以調返轉女請男一樣冇問題?女人唔應該有風度?女人唔可以請男人?你除左人身攻擊之外諗到點答未?

你話你會請朋友,咁點解係女仔而佢又無夾返的話佢就唔係好女仔 我無話過女人唔可以請男人,我邊句有呢個意思呀柒頭? 我一路答緊你事實,係你覺得係攻擊咋喎

萍水相逢又無功受祿嘅女仔點樣好法?你講黎聽下。人請食飯就要受嘅咩?唔會覺得唔好意思?我嘅問題係帶出男可以請女冇問題,女亦都可以請男都一樣冇問題。男嘅有風度同時女嘅都要有風度。冇話邊句係出自你把口。至於你話完我窮撚話我驚人食我隻車係咪人身攻擊?你可以厚顏話唔係咪得

有風度就有,無就無,要下下諗住人有風度我先要有,證明你個人係無風度囉屌你
仲有想請問一條女要有乜功先可以受你請食飯呢個祿呢? 你到底以為自己係邊撚個

好明顯我係講緊普遍嘅社會問題,你係要攻擊本人冇風度隨得你。
我講緊嘅係:
女人可以要求男人有風度(假設真係可以夾硬講俾錢就係有風度),同樣男人都可以要求女人有風度。呢樣嘢雙向嘅。而家問題係d港女要求著數就將果樣嘢講做男人應該要有嘅「風度」。
本來冇問題嘅,女人可以話男人俾錢請客係風度,調返轉頭黎講,男人一樣可以話女人俾錢買禮物送俾男人係風度;女人送男人返屋企係風度,送到返屋企主動俾個Goodbye kiss 係風度。上個男人屋企坐下係風度。而唔係大言不慚係度講:你同要人有風度先有風度,就係你冇風度。
有d嘢,可以調返轉頭就咩問題都冇。

我從來都無聽過一個男人會諗/ 要求/ 希望個女人有風度 其實你係咪男人黎?
買禮物,送返屋企,goodbye kiss呢d係風度?呢d叫正常喎大佬,你到底有無溝過女?
你覺得呢d唔係正常的話我勸你唔好溝女,唔好害人。
無功受祿 想知你請人食乜飯買乜禮物比人?要講到功祿?唔講以為你次次係4季擺10圍請人食飯同買樓比人當禮物。

但你地呢班「多數」以為自己諗緊就係事實/信哂報紙佬,明明蠢撚到仆街,又以為自己好醒呢下先好笑,琴日我同其他巴打提出其他可能性,成班講到冇可能咁

又一隻馬後炮撚衝出國際

https://lihkg.com/thread/214679/page/4?ref=ios

自己爬啦
有個on9琴日仲串鳩我 話寫明有人要求AA制 叫我睇清楚,岩岩已經比我拎左出黎binc

前題係你用屎眼睇嘢?

你都係想係讚你叻叻豬姐
依家你係幾威嘅
話緊你自己啊?柒頭

我第一個回覆係由另一個post直接copy過黎,我冇探究過你有冇份撞車,咁你話你冇既話,你咪唔係我所講既「多數」囉。

網上世界係咁架啦,今次咁既大型車禍,冇炒車果班出黎瘋狂抽水有咩問題 咁炒車果班係柒呀麻,出黎抽水唔撚比呀?
撕爛500蚊係咪犯法
想追女事主, 一定係一個好女人

繼續兜啦,兜完風度兜普世價值 幾時兜埋傳統思想 講唔到道理就玩人身攻擊話本人窮撚 係呀出少少錢請人食飯完全冇問題,咁點解一定要男請女呢?女請男有咩問題呢?用返你個講法係得d垃圾窮閪先覺得請男人食飯好有問題
仲有攪清楚少少唔介意AA制唔貪錢係正常女仔,不過而家港女太多,先「升價」做好女仔。

我請條女食飯唔係佢係咪一個好女仔,約得佢食飯就預左係我請,咪撚話係女,有時約男性朋友係我約既都會主動請,你乜撚都要猜度人心不如你永世自己一個,最撚安全無人謀到你任何野

你鍾意請人你豪爽係你嘅事,唔好講到男請女係老奉咁 世界唔係圍住你一個轉。我都鍾意請朋友,但係我唔會好似你咁樣思考問題。我只係帶出另一個角度睇件事:點解男請女就係冇問題就係風度,唔可以調返轉女請男一樣冇問題?女人唔應該有風度?女人唔可以請男人?你除左人身攻擊之外諗到點答未?

你話你會請朋友,咁點解係女仔而佢又無夾返的話佢就唔係好女仔 我無話過女人唔可以請男人,我邊句有呢個意思呀柒頭? 我一路答緊你事實,係你覺得係攻擊咋喎

萍水相逢又無功受祿嘅女仔點樣好法?你講黎聽下。人請食飯就要受嘅咩?唔會覺得唔好意思?我嘅問題係帶出男可以請女冇問題,女亦都可以請男都一樣冇問題。男嘅有風度同時女嘅都要有風度。冇話邊句係出自你把口。至於你話完我窮撚話我驚人食我隻車係咪人身攻擊?你可以厚顏話唔係咪得

有風度就有,無就無,要下下諗住人有風度我先要有,證明你個人係無風度囉屌你
仲有想請問一條女要有乜功先可以受你請食飯呢個祿呢? 你到底以為自己係邊撚個

好明顯我係講緊普遍嘅社會問題,你係要攻擊本人冇風度隨得你。
我講緊嘅係:
女人可以要求男人有風度(假設真係可以夾硬講俾錢就係有風度),同樣男人都可以要求女人有風度。呢樣嘢雙向嘅。而家問題係d港女要求著數就將果樣嘢講做男人應該要有嘅「風度」。
本來冇問題嘅,女人可以話男人俾錢請客係風度,調返轉頭黎講,男人一樣可以話女人俾錢買禮物送俾男人係風度;女人送男人返屋企係風度,送到返屋企主動俾個Goodbye kiss 係風度。上個男人屋企坐下係風度。而唔係大言不慚係度講:你同要人有風度先有風度,就係你冇風度。
有d嘢,可以調返轉頭就咩問題都冇。

點解你乜野都要覺得 "要我咁做?除非你都咁做啦"
真係好撚小家⋯好撚核突,做男人做著你咁真係好撚慘
日本女唔係情侶既話唔會要男人請都唔撚知仲懶大方

日本女結婚之後唔撚駛返工唔撚駛幫手供樓tim呀

其實日本重男輕女,男方攞好多優勢

D人講撚到全世界得香港女人貪錢咁,日本無既,外國無既 真係好撚on9

又一隻馬後炮撚衝出國際

自己爬啦

前題係你用屎眼睇嘢?

你都係想係讚你叻叻豬姐
依家你係幾威嘅
話緊你自己啊?柒頭

我第一個回覆係由另一個post直接copy過黎,我冇探究過你有冇份撞車,咁你話你冇既話,你咪唔係我所講既「多數」囉。

網上世界係咁架啦,今次咁既大型車禍,冇炒車果班出黎瘋狂抽水有咩問題 咁炒車果班係柒呀麻,出黎抽水唔撚比呀?

我有話抽水有問題咩?講多錯多死柒頭
炒嗰班係柒,依家你衝出嚟柒埋一份
red]自己技術唔好又揸得快 炒左車,去屌鳩人安全駕駛[/red]

自己爬啦

前題係你用屎眼睇嘢?

你都係想係讚你叻叻豬姐
依家你係幾威嘅
話緊你自己啊?柒頭

我有話抽水有問題咩?講多錯多死柒頭
炒嗰班係柒,依家你衝出嚟柒埋一份
red]自己技術唔好又揸得快 炒左車,去屌鳩人安全駕駛[/red]

抽水又唔係馬後炮既一種?咁你想表達乜撚野呀?
我見唔到有人鳩吹話「我一早都話點點點啦」,全部都真係琴日有留言講過架喎,咁你同緊邊撚個講呀?
關你能事咩牛屎老闆 做炸兩

連登仔: 哎呀7能左tim... 甘次吾計...

連登仔:甘你老母
關你能事咩牛屎老闆 做炸兩

連登仔: 哎呀7能左tim... 甘次吾計...

連登仔:甘你老母

條女話俾咗$1100喎...

唔俾又鬧, 俾500又鬧,
唔知俾1100又有咩下場?
條女話俾咗$1100喎...

唔俾又鬧, 俾500又鬧,
唔知俾1100又有咩下場?

邊到講
炒哂車啦

個女仔話夾番左1100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞