[笑死] 【AA制出事】「牛角」老闆show帳單 爆出驚人真相

382 回覆
234 Like 0 Dislike

首先我梗係覺得我打嘅有道理先打出黎,我唔知你係咪覺得你打嘅一直都冇道理啦。仲有我冇話俾人請食飯係不知廉恥,你閱讀理解有問題我建議你讀下書再上黎吹水。家教麻麻地啦,起碼我屋企會教我講咩都好,唔好拉埋人地屋企黎講。同埋做人要有尊嚴,一味聽d女講乜乜乜係風度而你又做足果d叫咩?兵囉!你呢d唔係有風度,係狗公行為咋!

你無講不知廉恥
"個女仔嘅尊嚴同廉恥去左邊度呀?"
咁呢句乜黎?我copy你架喎
我幾時話我係聽女講而做果d野?你無自己思想架咩?但我有喎 同埋乜請人食飯會無尊嚴架咩?你咩思想黎?原來你屋企無家教之餘連基本常識都無,真係陰9公。乜屋企出乜人,臭arn出臭草是對的
不過你既然覺得自己咁有道理不如你話比我知你係點有風度法?

我呢,就係話個女仔尊嚴同廉恥去左邊姐
不知廉恥係你屈我講嘅,唔識答可以唔答。我呢就淨係話屋企教落做人會有尊嚴,冇話請食飯係冇。不過睇黎你狗公格之餘連閱讀理解嘅能力都好缺乏 算啦唔怪你。我有冇風度就唔需要同你交代,同我另一半交代到就得。不過你咁狗公格就真係要做多d「風度」去溝女嘅,加油啦

屌你,全部自己講完話無講 唔係每隻字一9樣就話你無講過,你都on撚9 同廢物真係溝通唔到。

唔好理佢d廢物啦
可能佢老豆老母都係aa架, 連屋企洗頭水紙巾都係aa架

睇死條傻西都係月入萬幾,住緊唔屬於自己既公屋,然後日日上連登屌9港女貪錢又雞又公廁果d垃圾黎架喇

唔撚夠人講又黎人身攻擊
可惜我唔係月入萬幾又唔係住公屋
不過係嘅,你d中文閱讀理解咁撚差,除左人身攻擊之外就一無是處,都唔慌搵到咩好工
咪做多d「風度」去溝女囉 月入萬幾住緊公屋,你講緊自己呀垃圾
至於d港女係咪貪錢又雞又公廁大家有眼見嘅,我冇咁得閒屌。
搵女朋友先,你自便

喂你唔係屋企教你要有尊嚴架咩? 做兵果個係你喎柒頭 唔係好大口氣話果d唔好既女仔架咩?比人收兵仲上網問人點溫和d turn down人既?

首先我梗係覺得我打嘅有道理先打出黎,我唔知你係咪覺得你打嘅一直都冇道理啦。仲有我冇話俾人請食飯係不知廉恥,你閱讀理解有問題我建議你讀下書再上黎吹水。家教麻麻地啦,起碼我屋企會教我講咩都好,唔好拉埋人地屋企黎講。同埋做人要有尊嚴,一味聽d女講乜乜乜係風度而你又做足果d叫咩?兵囉!你呢d唔係有風度,係狗公行為咋!

你無講不知廉恥
"個女仔嘅尊嚴同廉恥去左邊度呀?"
咁呢句乜黎?我copy你架喎
我幾時話我係聽女講而做果d野?你無自己思想架咩?但我有喎 同埋乜請人食飯會無尊嚴架咩?你咩思想黎?原來你屋企無家教之餘連基本常識都無,真係陰9公。乜屋企出乜人,臭arn出臭草是對的
不過你既然覺得自己咁有道理不如你話比我知你係點有風度法?

我呢,就係話個女仔尊嚴同廉恥去左邊姐
不知廉恥係你屈我講嘅,唔識答可以唔答。我呢就淨係話屋企教落做人會有尊嚴,冇話請食飯係冇。不過睇黎你狗公格之餘連閱讀理解嘅能力都好缺乏 算啦唔怪你。我有冇風度就唔需要同你交代,同我另一半交代到就得。不過你咁狗公格就真係要做多d「風度」去溝女嘅,加油啦

屌你,全部自己講完話無講 唔係每隻字一9樣就話你無講過,你都on撚9 同廢物真係溝通唔到。

唔好理佢d廢物啦
可能佢老豆老母都係aa架, 連屋企洗頭水紙巾都係aa架

睇死條傻西都係月入萬幾,住緊唔屬於自己既公屋,然後日日上連登屌9港女貪錢又雞又公廁果d垃圾黎架喇

唔撚夠人講又黎人身攻擊
可惜我唔係月入萬幾又唔係住公屋
不過係嘅,你d中文閱讀理解咁撚差,除左人身攻擊之外就一無是處,都唔慌搵到咩好工
咪做多d「風度」去溝女囉 月入萬幾住緊公屋,你講緊自己呀垃圾
至於d港女係咪貪錢又雞又公廁大家有眼見嘅,我冇咁得閒屌。
搵女朋友先,你自便

喂你唔係屋企教你要有尊嚴架咩? 做兵果個係你喎柒頭 唔係好大口氣話果d唔好既女仔架咩?比人收兵仲上網問人點溫和d turn down人既?

精火[img]不[/img]

正契弟,一見到人哋有事就立即割蓆
二千蚊AA俾500梗係發火啦

$500 二千蚊嘅一半都冇 女士口中嘅aa制

安全車都出埋都仲要繼續炒

媽呀好柒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞