[笑死] 【AA制出事】「牛角」老闆show帳單 爆出驚人真相

382 回覆
234 Like 0 Dislike
500蚊aa制?

比番自己有份食嘅唔奇

初初AA佢唔肯
500即係就算AA你唔肯
都俾我貼返少少咁解啊

樓上班友屌到無野屌 屌銀碼啦

都癡撚線
擺明就係女想夾硬塞返張500蚊俾個男
講到好似個女淨係肯俾500咁
係咪冇見過親戚爭俾錢呀

班人一係拖都未拍過
一係拍親都係條女奉旨要佢比晒

炒車班友仔究竟平時識咩類型嘅女仔?識親都要男方全數付費?D女咁嘅質素真係唔識好過囉
好似有個巴打中咗 神探

公道啲咁講,大家都係鳩估唧,但炒車果班可以排除哂其他可能性,以為自己諗出黎個版本一定係事實果下真係好on9
Sake獺祭都飲成1400 ml
男主角係信和地庫間game舖黑店

男主角係信和地庫間game舖黑店

有冇source?

天雨路滑,身為一個好車手,踩油之前要留意好路面狀況先
又炒車 花生價格上漲

呢d 先係女嘛。自動自覺比自己或者其中一份,有意思既下次再食又開心,普通朋友咁又得,算係咁啦。

裝多個安全氣袋先

大男人懶型
大男人懶型

典型老mk中坑
日本女唔係情侶既話唔會要男人請都唔撚知仲懶大方

邊有話係日本妹?

$500 二千蚊嘅一半都冇 女士口中嘅aa制

安全車都出埋都仲要繼續炒

有風度既男人對住肯AA制既女人都唔會真係要個女比一半
1/4係可以接受
不過依個case係男人唔肯一半所以女塞500比男

又講風度

男人係要有風度,只係對於貪錢港女唔需要姐
係咪未遇過好女仔

我意思係話你似乎將付出額外金錢定義做風度
不過唔怪得你,大把港女係咁

岩岩識除左比錢仲可以點顯示風度?
又唔係高級餐廳

有風度有乜問題?係得你呢種垃圾廢物窮撚先覺得請女人食飯好有問題 少少錢都唔想為人地付出唔代表全世界都要係你咁諗

安全車都出埋都仲要繼續炒

1/4係可以接受

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

有風度有乜問題?係得你呢種垃圾廢物窮撚先覺得請女人食飯好有問題 少少錢都唔想為人地付出唔代表全世界都要係你咁諗

巴打做咩無啦啦罵我,係我話男人應該有風度
大男人懶型

典型老mk中坑

應該係想溝人點知食檸檬
跟住老羞成怒

1/4係可以接受

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

唔係你,你上面果個

又講風度

係咪未遇過好女仔

又唔係高級餐廳

唔係你,你上面果個

大男人懶型

典型老mk中坑

應該係想溝人點知食檸檬
跟住老羞成怒

仆街點估呀
老老實實,個女人38歲黎講唔差

雖然500,但有呢個意識已經好好,個男人on99,不過都唔夠連登仔
幾百架車連環相撞

你架車咪一撞

雖然500,但有呢個意識已經好好,個男人on99,不過都唔夠連登仔

好女人
炒車

好女人

係時候睇返尋日連登仔點樣人身攻擊個女仔
又巢皮又老女人果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞