照胃鏡真係好撚慘

573 回覆
958 Like 23 Dislike
香蕉味!!!!!我都係香蕉味
但我無暈無放鬆到,全程醒。可能係噴嘅野唔同
想嘔返佢出黎但嘔唔到 仲愈塞愈入,出黎果下係攰到痛到開心唔到
醫生話過一兩日喉嚨就會好......我都知無咁快架啦
喉糖無問題喎

你當平時感冒喉嚨痛咁 都係開d 喉糖舒緩下嫁啦
仲想開咩藥 啪多幾粒維他命c 仲好啦
上次佢一插痛到我自然反應打咗佢一拳
上個月係仁輝照完
一訓低打完鎮靜劑噴埋喉嚨麻醉 醒番發現自己已經去左第2張床 好似訓醒教咁咩感覺都冇
醒一醒望姑娘佢仲叫我訓多陣
利申 做左7千幾 公司保險全包
M 記2份,一份十幾年前買落醫療轉咗自願,因為幾年前對眼有事claim 咗 40 幾萬,所以另外加一份額外醫療(唔包眼),2 份一個月$2700左右,公司包一份又係 M 記,本來要比7千幾蚊墊底,攞自己份cover 咗,重包醫生睇報告同照腸胃DVD ,個醫生唔係養和,係養和醫生都睇佢,有人介紹先接中建大廈星球人!

呢d錢唔慳得 點都要私院照
原來打錯字 冇*麻醉照胃鏡
不過我好快冇事 朝早照 下晝1 2點已經去左食好野
我都試過一次公立
因為懷疑食道受傷
所以要照食道,胃前停
起初以為好細條,入到房見到條喉
嘩咗一聲,成枝益力多咁粗,即時想縮沙唔做。
起初以為會有局部麻醉,點知原來乜7都無就咁一嘢隊入黎
仲要係實習醫生
一邊隊我就一邊嘔出黎,個護士係咁叫我吞,吞落去,痴L線點吞根本控制唔到啲肌肉。
可能因為個實習醫生係第一次做,佢隊過龍又要抽返出黎少少,然後又抽得多少又要再隊返入啲,之後枝嘢又有個制可以噴氣,噴咗幾嘢最後睇完拉返出黎,短短十幾秒我呢世都記得。

係咁叫我吞,吞乜9呀,嘔係我反射動作黎~ 我無得控制

我同你一樣都係揸到護士隻手紅曬,同埋表曬眼水,好撚辛苦。
冇撚用架 呃人架
支麻醉針已經插落個肝度
果野已經叫救命 都未計真抽果野
自願醫保己經包到呢D小手術
巴打辛苦晒過程真係好恐怖,希望你身體健康
我個份有墊底費 三皮樓下要自己出
你同個醫生講呀嘛

[突發] 原來用電話都可以同在囚嘅手足聯絡!
https://lih.kg/2146189
好似冇話到有,醫生話照一半好快就搞掂
自願醫保個保額每年計
普通醫保每次入院計

主要分別係咪呢個
我個份如果寫到明墊底費三皮

其實醫保係咪應該唔好慳個少少

買份唔洗墊底費嘅醫保
我都差唔多 要啲姑娘禁住我唔比我郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞