[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
lm
叫雞姐怕咩比人知呀
女人全部都係雞呀嘛 講左同你熟果啲知道可能仲收你平啲呀 做咩唔快啲周圍利申下 肯定成堆女撲上黎比你任屌啦

Invite me
Post仔有撚人睇咩
想john
雖然仁k團風氣不良,但爆出黎又有咩謂呢?
你爆個日既女圖就話姐
個個好似你咁就死得啦,上到黎都要人人自危,仲點會開心
況且我覺得娼點都衰過嫖
你爆個日既女圖就話姐
況且我覺得娼點都衰過嫖

btw 拉曬banner又on9得濟既
見到banner笑左
係咪曲線傳教???
睇得出佢地當年好歡樂
你爆個日既女圖就話姐
況且我覺得娼點都衰過嫖

btw 拉曬banner又on9得濟既
見到banner笑左

其實樓主d相 google都大把
唔明點解連登咁多小學雞吹捧
真英雄
冇女圖啊
人地叫雞認
相反,做雞既唔認
唔係話支持雞蟲定點:
單身既唔去玩,咁你叫佢日日J定犯案?
有老婆女友既,就算啦。
搞果個人係有心 banner 又剩,為左咩? 只係搏團員一笑同大家開心咋
你咁post 出來 雖然大家知道邊個係雞蟲 而你會係一隻不令人信任的雞蟲。
想睇啲叫完雞嘅report
人地叫雞認
相反,做雞既唔認

大丈夫
爆多d 繼續爆
唔係話支持雞蟲定點:
有老婆女友既,就算啦。
搞果個人係有心 banner 又剩,為左咩? 只係搏團員一笑同大家開心咋
你咁post 出來 雖然大家知道邊個係雞蟲 而你會係一隻不令人信任的雞蟲。

盲點 樓豬都係雞蟲 仲要係可憐既雞蟲
其實可能只係得我一個盲 諗唔起
人地叫雞又關你事
唔係話支持雞蟲定點:
有老婆女友既,就算啦。

盲點 樓豬都係雞蟲 仲要係可憐既雞蟲
其實可能只係得我一個盲 諗唔起

仲有唔知樓主係男定係女?
如果係女, 我會好明白,女係對叫雞呢樣野特別敏感
如果係男,反而我唔明,通常都一笑置之或表示理解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞