[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
依家個世界竟然淪落到男人去滾,天經地義
我細個周圍的人一聽到d男人叫雞,個個都話個d男人噁心唔乾淨。
有趣有趣
我細個周圍的人一聽到d男人叫雞,個個都話個d男人噁心唔乾淨。
有趣有趣

你異世界泥
男人叫雞有乜問題

視乎你多唔多女性朋友既姐

多又點,我無女呀

係咪女性朋友幫我呀

幫唔到手就唔好理人係咪叫雞

唔通知你叫雞唔同你做朋友呀?

你阻唔到人地背後既閒言閒語
以後做雞蟲條女都會被其他女人笑係免費雞

老公有錢有樓有車 班女都不知幾想做免費雞

咁撚天真既你

咩人咪同返咩質素既人一齊囉
雞蟲唔配有一段真摯既感情

你咁講驚唔驚比班無女既毒撚打
無女因為佢地唔配 連臭雞都無份
睇完成篇只係覺得搞手位巴打好有心
舊時的高登有愛
其實其他巴打去浦去玩關你咩事
樓主係咪比人搵到了
有趣有趣

細個梗係覺得叫雞噁心架啦。大個左咪又係叫
其實其他巴打去浦去玩關你咩事

你女神條仔係雞蟲你心唔心痛
你第時個女同雞蟲一齊你想唔想
屌 on lun9
我又真係唔撚明
你post人地ptgf 人地post你叫雞
有咩問題
咪都係一鳩樣
下次有冇人爆埋男人做鴨?
玩到連banner都有
單嫖獨賭既比你起到既就真係話你勁啦
臭雞嬲嬲豬 諗住同班雞蟲攬炒? 得既呢一刻lo 但你係臭雞就永遠都有人提起同記住
叫雞有咩問題

係做雞個個下賤啫
話男人單身叫雞冇問題果d雞蟲不如試下用fb真心認自己叫雞?

佢地講就叻
樓主深潛中
叫雞有咩問題,我唔係有女有老婆嗰陣去叫咪ok囉,同埋我唔會唔認囉,女友問我都唔會隱瞞,照同佢講,佢接唔接受到我會承擔番,唔會好似d ptgf咁扮上菜死口唔認

咪係 上面我都請左啦
單身既叫佢日日打J 定要犯法呀?
有女友/老婆就話講唔通ja..

同樣我都唔會介我條女叫鴨,同我一齊嗰陣唔係就ok

講就叻 我就唔信女朋友問你有無叫過雞 你會認

有問過 ,我有認,咁點,你可以唔信

佢地講就叻

有女人話自慰冇問題,你唔叫佢地上fb認自己晚晚撩閪呀,覺得冇問題代表我要周圍同人講?
當你手足一齊去玩
大家男人嘅嘢,大家明啦
江湖規矩

你個撚屌就腦荀都未生埋
仲成個戇鳩仔咁
覺得好撚威博出位

祝你孤獨精一世
成世上網同人吹水做毒撚

你諗下現實如果有個朋友成日叫你帶佢去玩,足之有一日你帶佢去,點知佢cap哂圖爆比你老婆聽

諗落都幾恐怖
死雞蟲大大聲口響響合理化自己,好撚嘢都
死雞蟲大大聲口響響合理化自己,好撚嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞