[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
叫雞姐怕咩比人知呀
女人全部都係雞呀嘛 講左同你熟果啲知道可能仲收你平啲呀 做咩唔快啲周圍利申下 肯定成堆女撲上黎比你任屌啦
唔明點解啲人po ptgf又得 po雞蟲又話唔得
隔離post話要男女平等 咁po返雞蟲好正常
你話雞蟲比人po唔會有咩大影響 咁有老婆仔女女朋友個啲呢?
做ptgf就要光明正大話俾人知佢喺雞 雞蟲俾咗錢就可以唔認?
𠵱家喺講緊社會道德觀念錯曬 你班雞蟲唔俾生意人地做 有撚咁多女女仆出嚟出雞咩?

父權主義連登仔係咁

咪講到得連登仔係咁
香港依然主流奉行父權主義
花生
試下同老豆老母講你去叫雞 睇下佢地有咩反應 會唔會讚你叻仔
又或者 同佢地講你去做ptgf 睇下又會唔會讚你叻女 識得自食其力

講真, 老豆老母根本就知(預左)自己個仔會去叫雞, 不過就俾人知唔好俾人見咁解, 就算知道左最多都係哦一聲.
但係女人去做雞, 有邊個父母會預左? 俾父母知道個女去做雞, 絕對唔會"哦"一聲咁囉.
香港係父權社會冇得改變.
無仇無怨攪9人,跟本就係搵人陪葬
做ptgf就要光明正大話俾人知佢喺雞 雞蟲俾咗錢就可以唔認?
𠵱家喺講緊社會道德觀念錯曬 你班雞蟲唔俾生意人地做 有撚咁多女女仆出嚟出雞咩?

父權主義連登仔係咁

咪講到得連登仔係咁

連登仔有著數就話父權主義
冇著數就話女權主義
根本食飯埋單都係父權主義一部份,就講到被女性欺壓咁

傻啦,點會係陪葬,人地以叫雞為榮,咪表掦下佢地囉

傻啦,點會係陪葬,人地以叫雞為榮,咪表揚下佢地囉
試下同老豆老母講你去叫雞 睇下佢地有咩反應 會唔會讚你叻仔
又或者 同佢地講你去做ptgf 睇下又會唔會讚你叻女 識得自食其力

講真, 老豆老母根本就知(預左)自己個仔會去叫雞, 不過就俾人知唔好俾人見咁解, 就算知道左最多都係哦一聲.
但係女人去做雞, 有邊個父母會預左? 俾父母知道個女去做雞, 絕對唔會"哦"一聲咁囉.
香港係父權社會冇得改變.

殘酷既現實

傻啦,點會係陪葬,人地以叫雞為榮,咪表揚下佢地囉

係都雞蟲界自己表揚啦
3千銀屌大陸妹
認真咩
樓主請繼續
小二花生!
好好笑
屌你宜家做雞又錯,叫雞又錯?
男人冇女 call g 有乜問題
冇興趣睇雞蟲,想睇d雞多d
男人冇女 call g 有乜問題

佢地會話 女人冇錢 做g有乜問題
我支持樓主爆料

不過男人叫雞揚左唔怕認

女人做雞揚左呢
叫雞無罪

不過好在我平時單嫖獨賭

父權主義連登仔係咁

咪講到得連登仔係咁

無話唔得 不過po雞蟲有咩好睇
btw又整得幾盞鬼 banner都整埋

女人就可以比人無仇無怨搞鳩既

父權主義連登仔係咁

咪講到得連登仔係咁

D雞就唔認自己係雞所以比人掟上連登姐
雞蟲有冇話過自己唔係雞蟲 扮哂高尚咁?

父權主義連登仔係咁

咪講到得連登仔係咁

D雞就唔認自己係雞所以比人掟上連登姐
雞蟲有冇話過自己唔係雞蟲 扮哂高尚咁?

咪玩啦,雞蟲都唔會認自己雞蟲啦
不過雞蟲係用錢解決性慾
女人做雞係出賣身體賺取金錢滿足物質生活
兩者差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞