[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
Banner一撚流
ken哥貼反樓豬出黎啦
咁樣做唔知對你有咩好處,一group人 d巴打信任你帶你去蒲

轉頭公開哂d資料搞到人地家散人亡

唔好講咩道德啦,你連做為一個人基本既野都冇

唯恐天下不亂既就係你呢d人,祝你呢世都冇真心朋友

人地信任你俾你入組織,你就要同人過世咩

咁呢個世界做唔需要卧底啦,有老婆有女友出去滾就點都抵死架喇,咪又係死雞蟲

花生花生

臥底入去查案查犯法野
而家叫雞犯法呀

唔犯法大陸做咩掃黃? 點解雞蟲都會比公安拉?
人地唱淫k關你班毒撚咩事
人地唱淫k關你班毒撚咩事

洗唔洗響晒電話no, 又post相呀
爆邊個叫雞無咩價值wor
仲有而加爆個d係又要做雞又要拎貞節牌坊
樓主會唔會被人斬架
叫雞得罪你

大陸叫雞係犯法呀
爆囉 我地連登仔行得正企得正
男人叫雞有乜問題

視乎你多唔多女性朋友既姐

多又點,我無女呀

係咪女性朋友幫我呀

幫唔到手就唔好理人係咪叫雞

唔通知你叫雞唔同你做朋友呀?

你阻唔到人地背後既閒言閒語
以後做雞蟲條女都會被其他女人笑係免費雞

老公有錢有樓有車 班女都不知幾想做免費雞

咁撚天真既你

咩人咪同返咩質素既人一齊囉
雞蟲唔配有一段真摯既感情
咁都要起人底

班男人平時咪又係大眾面前扮哂好好先生
我覺得班雞蟲d女性朋友有知情權
無野睇喇
樓主點解唔企係香檳大廈到影相?
巴打好團結

樓主你都on9 搵雞蟲你日日去香賓 富士影咪有囉 一日起幾百個都得啦
有無多啲囡囡圖
唔想睇麻甩佬
叫雞有咩問題,我唔係有女有老婆嗰陣去叫咪ok囉,同埋我唔會唔認囉,女友問我都唔會隱瞞,照同佢講,佢接唔接受到我會承擔番,唔會好似d ptgf咁扮上菜死口唔認
叫雞有咩問題,我唔係有女有老婆嗰陣去叫咪ok囉,同埋我唔會唔認囉,女友問我都唔會隱瞞,照同佢講,佢接唔接受到我會承擔番,唔會好似d ptgf咁扮上菜死口唔認

咪係 上面我都請左啦
單身既叫佢日日打J 定要犯法呀?
有女友/老婆就話講唔通ja..
無咩特別

咪係 上面我都請左啦
單身既叫佢日日打J 定要犯法呀?
有女友/老婆就話講唔通ja..

同樣我都唔會介我條女叫鴨,同我一齊嗰陣唔係就ok
幾時有連登團
十頁都無女睇
人地收埋玩 樓豬仲突登踩入去起人底
比人搵都好正常 怪就怪樓豬太on9

班男人平時咪又係大眾面前扮哂好好先生
我覺得班雞蟲d女性朋友有知情權

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞