[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
叫雞有咩問題,我唔係有女有老婆嗰陣去叫咪ok囉,同埋我唔會唔認囉,女友問我都唔會隱瞞,照同佢講,佢接唔接受到我會承擔番,唔會好似d ptgf咁扮上菜死口唔認

咪係 上面我都請左啦
單身既叫佢日日打J 定要犯法呀?
有女友/老婆就話講唔通ja..

同樣我都唔會介我條女叫鴨,同我一齊嗰陣唔係就ok

講就叻 我就唔信女朋友問你有無叫過雞 你會認
曲線宣傳
好搞笑 又要話叫雞天公地義
又要怕搞散自己頭家
成隻芝娃娃咁 又要淆又要吠

咁巴閉叫雞冇錯寫埋係卡片通街排啦
on9
咁樣做唔知對你有咩好處,一group人 d巴打信任你帶你去蒲

轉頭公開哂d資料搞到人地家散人亡

唔好講咩道德啦,你連做為一個人基本既野都冇

唯恐天下不亂既就係你呢d人,祝你呢世都冇真心朋友

單身你叫到中愛滋都冇人理你
有家庭有女友仲去,仲同人講道德
祝你呢世單身叫雞染性病孤獨終老
[quote]咁樣做唔知對你有咩好處,一group人 d巴打信任你帶你去蒲

轉頭公開哂d資料搞到人地家散人亡

唯恐天下不亂既就係你呢d人,祝你呢世都冇真心朋友

咁樣做唔知對你有咩好處,人地ptgf信任你俾相你驗貨

轉頭公開哂d相搞到人地自殺

唯恐天下不亂既就係你呢d人,祝你呢世都冇真心女朋友
玩到咁大呀

心思思想JOHN但見佢地都幾大棚人最後放棄

組團叫雞呢D 一部的士裝晒就得嫁啦
多人就伏
叫雞有咩問題,我唔係有女有老婆嗰陣去叫咪ok囉,同埋我唔會唔認囉,女友問我都唔會隱瞞,照同佢講,佢接唔接受到我會承擔番,唔會好似d ptgf咁扮上菜死口唔認

咪係 上面我都請左啦
單身既叫佢日日打J 定要犯法呀?
有女友/老婆就話講唔通ja..

同樣我都唔會介我條女叫鴨,同我一齊嗰陣唔係就ok

講就叻 我就唔信女朋友問你有無叫過雞 你會認

成班社會失敗者睇戲睇上腦扮撚哂卧底

口講道德正義揭露真相實質女都溝唔到想人地墊你屍底刷存在感

呢d跟本係反社會行為,不過呢個睇人仆街最開心既風氣已經存在好耐,冇乜想講

仲之,當事人今次最on9既係太易信人,留哂底比人公開哂,以後出去玩,千其咪帶埋d網上毒撚,網上毒撚只有把口利,完全冇信任可言,等佢地一世溝唔到女之餘連雞皮都冇本事掂,又或者唔識玩中伏食垃圾

屌banner寫簡體既?
爆邊個叫雞無咩價值wor
仲有而加爆個d係又要做雞又要拎貞節牌坊

班男人平時咪又係大眾面前扮哂好好先生
我覺得班雞蟲d女性朋友有知情權

甘樣駛唔駛將你有幾多錢, 有幾多車同樓,有冇案底等等刻係塊面到呀? 你d 女性朋友都有興趣知你有幾多身家, 費時比你亂溝。
我唔係話叫雞點點點,而家係亂咁公開人身份,而利用左本身其他人信你。
我之前回覆都有講:有另一半的話,我好難駁你。但係如果單身呢?又要比人公審?

你話貼下d 女相 同banner 大家開心就冇所謂,而家咁,唔會有互信關係...
男人叫雞唔係話啱,但亦唔係啲咩新鮮事,睇完最多講句哦,咁仆街
但ptgf嗰單係估唔到咁多人做,同班小妹妹會覺得揾錢無問題
就算你再po雞蟲都無用,兩件事個noise level都唔同。同埋好奇想問吓你咩心態同po出嚟有咩目標想達到

甘樣駛唔駛將你有幾多錢, 有幾多車同樓,有冇案底等等刻係塊面到呀? 你d 女性朋友都有興趣知你有幾多身家, 費時比你亂溝。
我唔係話叫雞點點點,而家係亂咁公開人身份,而利用左本身其他人信你。
我之前回覆都有講:有另一半的話,我好難駁你。但係如果單身呢?又要比人公審?

你話貼下d 女相 同banner 大家開心就冇所謂,而家咁,唔會有互信關係...

其實你同佢地講道理冇意思,佢地擺明係一已私慾,扮乜撚野正義,扮乜撚野需要知情權,全部都係Bullshit。

唔柒都柒左,只希望其他巴打日後小心,唔信咁易信人,玩都係同自己班兄弟玩,上網搵腳?不了,等佢地食自己吧
Good job

虛偽

做雞蟲怕咩比人知啊

做雞蟲都要攞貞節牌坊啊
叫雞叫到拉埋banner都係第一次見
當你手足一齊去玩
大家男人嘅嘢,大家明啦
江湖規矩

你個撚屌就腦荀都未生埋
仲成個戇鳩仔咁
覺得好撚威博出位

祝你孤獨精一世
成世上網同人吹水做毒撚

虛偽

做雞蟲怕咩比人知啊

做雞蟲都要攞貞節牌坊啊

咁樣叫虛偽?

最虛偽係網上做正義撚

所以道理都以為係自己到

學左做人先啦細佬

虛偽

做雞蟲怕咩比人知啊

做雞蟲都要攞貞節牌坊啊

咁樣叫虛偽?

最虛偽係網上做正義撚

所以道理都以為係自己到

學左做人先啦細佬

叫雞同做雞從來都係道德問題,踢爆人做雞就咁開心,踢爆人叫雞就係道德撚啊?
怕見到自己啊
其實照post都ok, 公平d
反正單身男人叫雞天經地義
男人叫雞唔係話啱,但亦唔係啲咩新鮮事,睇完最多講句哦,咁仆街
但ptgf嗰單係估唔到咁多人做,同班小妹妹會覺得揾錢無問題
就算你再po雞蟲都無用,兩件事個noise level都唔同。同埋好奇想問吓你咩心態同po出嚟有咩目標想達到

男人廿幾三十出黎叫雞
同d妹妹十幾歲書都未讀完出黎做雞
道德缺憾完全不能相比

虛偽

做雞蟲怕咩比人知啊

做雞蟲都要攞貞節牌坊啊

咁樣叫虛偽?

最虛偽係網上做正義撚

所以道理都以為係自己到

學左做人先啦細佬

叫雞同做雞從來都係道德問題,踢爆人做雞就咁開心,踢爆人叫雞就係道德撚啊?
怕見到自己啊

仲有,你啊,叫雞叫到生愛滋開post問,咪撚周圍害人啊,同人講做人
你老豆個年代個個都叫雞架啦

反而ptgf呢樣打就....

結論樓豬幫班ptgf轉移視線
當你手足一齊去玩
大家男人嘅嘢,大家明啦
江湖規矩

你個撚屌就腦荀都未生埋
仲成個戇鳩仔咁
覺得好撚威博出位

祝你孤獨精一世
成世上網同人吹水做毒撚

我唔明啵,叫雞搞到生愛滋開post問既人,仲怪人地爆雞蟲出黎,厚唔厚面皮d啊
你老豆個年代個個都叫雞架啦

反而ptgf呢樣打就....

結論樓豬幫班ptgf轉移視線

年代唔同就唔同架啦
唔同講埋帝制個時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞