[多圖]舊登淫k團北上大踢爆,雞蟲逐個捉!

356 回覆
290 Like 101 Dislike
睇雞蟲有乜意思,成日見到d阿阿叔係唐樓落黎ga la
你有雞既相睇先有睇頭ma
唔明點解啲人po ptgf又得 po雞蟲又話唔得
隔離post話要男女平等 咁po返雞蟲好正常
你話雞蟲比人po唔會有咩大影響 咁有老婆仔女女朋友個啲呢?
做ptgf就要光明正大話俾人知佢喺雞 雞蟲俾咗錢就可以唔認?
𠵱家喺講緊社會道德觀念錯曬 你班雞蟲唔俾生意人地做 有撚咁多女女仆出嚟出雞咩?

父權主義連登仔係咁
做ptgf就要光明正大話俾人知佢喺雞 雞蟲俾咗錢就可以唔認?
𠵱家喺講緊社會道德觀念錯曬 你班雞蟲唔俾生意人地做 有撚咁多女女仆出嚟出雞咩?

喺連登講男女平等

而家班雞蟲驚到要起返樓主底
唔係話wfc咩

喺連登講男女平等

唔係話wfc咩

岩啊 雞同雞蟲都爆啦
我地依啲身光頸靚食花生
https://www.youtube.com/watch?v=BMUzngpfkuI
一早有巴打撚爆淫KEN啦
家陣我好撚驚呀,男人叫雞,天經地義
男人叫雞有乜問題

邊個話唔得?

貼多d
男人叫雞有乜問題

咪撚臭係

喺連登講男女平等

唔係話wfc咩

最新消息, 因為你太明顯, 唔少人要搵埋你 好心爆多句, 唔係起底果種搵
我諗真係收手啦, 唔好玩

巴打識邊個
男人叫雞有乜問題

視乎你多唔多女性朋友既姐
男人叫雞有乜問題

我叫雞,我驕傲🕺🏻
男人叫雞有乜問題

多又點,我無女呀

係咪女性朋友幫我呀

幫唔到手就唔好理人係咪叫雞

唔通知你叫雞唔同你做朋友呀?
男人召妓 是常識吧 光明正大既
比人貼怕什麼 男人老狗
叫得咁光大正大既 怕咩比人知 支持樓主爆多啲
多圖高質
男人叫雞有乜問題

多又點,我無女呀

係咪女性朋友幫我呀

幫唔到手就唔好理人係咪叫雞

唔通知你叫雞唔同你做朋友呀?

你阻唔到人地背後既閒言閒語
以後做雞蟲條女都會被其他女人笑係免費雞
留名 推到有女相
男人叫雞有乜問題

我叫雞,我驕傲🕺🏻

個問題係人地點睇你,唔係你點睇你自己
樓主都on9
男人叫雞有乜問題

我叫雞,我驕傲🕺🏻

你個名
試下同老豆老母講你去叫雞 睇下佢地有咩反應 會唔會讚你叻仔
又或者 同佢地講你去做ptgf 睇下又會唔會讚你叻女 識得自食其力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞