大家千其唔好入瑞x建築

663 回覆
172 Like 4 Dislike
First in 英文寫文+hr 1對1 英文自介 then中文對答
有的怯,我英文好垃圾
有冇話寫有關咩既文
可唔可以透露下
好人一世平安

同今日HR講成個過程要3個鐘
所以係咪有即日second in 埋

洗唔洗溫定的咩technical 野
好人一世平安
你咩discipline 比半個鐘你寫啲關於construction industry既野 例如點樣solve labour shortage
civil既話要額外計少少數 之後直落hr interview
瑞安算易in 其他公司既written test仲難
我BSE
留名
走咗未呀?72.8兄
走左好耐 不過仲有少量舊同事係入面
而家兩間公司算合埋左
soc 同 sobc共用人
有冇人in, 會問咩?完成冇準備過,尋send cv 聽日就in
想問你知唔知總部tender dept好唔好做? 見佢請人
入面做安全環保係點?
前員工留名
好憎interview要寫文,希望唔洗

不過我見safety果面,但佢開我trainee 但包埋Environment

但我唔想綁幾年死約,我寧願自費讀,自由身好過綁死約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞