大家千其唔好入瑞x建築

663 回覆
172 Like 4 Dislike
點解無人講下另一間外資公司
個feel好似就快玩完

禮x? 寶x?

重有一間 聽好多人講話真係收皮

外資玩完架啦

而家正苦擺到明比中國佬做, 就算佢收天價做堆垃圾出黎
呢個係國家既命令

我聽講係金X哩幾年內會係香港玩完 有幾位地位較高既人同我講

巴/絲打有無多d料爆
我睇過佢年報
2016蝕既係大陸房地產
香港建築係賺幾千萬
咁有咩公司好

答你唔到 間間都咁閪

認真答 leighton

呢間真係最好
原來都幾多巴絲做建築
有冇建築group可以交流下行情同屌9下老闆
lm
巴打點睇其他qs consultant公司?
好似rlb arcadis個啲?
金記廢老問題同樣嚴重,building 仲要食埋civil d屎,屌佢老母

金記 foundation 咩環境?
29歲iow留名
安樂工程唔單止廢老,廢青都一大堆,垃圾到冇朋友。
我睇過佢年報
香港建築係賺幾千萬

條數唔係分開架咩
我睇過佢年報
香港建築係賺幾千萬

瑞房 (00272.HK) 公布,去年核心溢利17.98億元人民幣(下同),按年倒退26%。期內純利10.88億元,按年增長38%。每股盈利16港仙。派末期息3.9港仙。 期內收入176億元,按年增長1.72倍。毛利增長2.5倍至59.05億元,毛利率自2015年的26%上升至34%。惟淨利率自27%倒退至10%。 去年合約物業銷售增長7%至229.75億元創新高。已售及預售的總建築面積為950,600平方米,平均售價為每平方米24,200元。截至去年底已鎖定銷售額136.02億元,總建築面積為502,100平方米。 去年底經營現金流量為110.37億元,現金及銀行存款總額155.67億元。淨資產負債率自2015年底的81%下降至68%。(vi/a)~ 阿思達克財經新聞 網址: www.aastocks.com

大陸賣樓有錢賺架
civil仔表示冇得in

乜瑞安仲有盤

有呀
公屋仲有3-4個
之後得返一個中國佬聯營
其餘都係維修

淨係蘇屋有排玩啦

起撚到2046,一期都入左伙啦

石峽尾路過都有房署盤起黎wor

咪又係蘇屋一d人

蘇屋唔係未完架咩?
點解d人可以去第二個盤

蘇屋有第二期
邊幾間先係而家香港頭幾大contractor
邊間公司好做?

金門 協興 禮頓 中國佬

協興
邊間公司好做?

協興

外行人?協興都係
邊間公司好做?

協興

外行人?協興都係

係條撚
金門可能收皮。。
grad e都咁遲請
大家睇定做地盤佬走得的好快d走
想請教各位做學徒去邊間好
就grad bse (ive)
你試下做有利
邊間公司OT有水補?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞