有冇人知jb首新歌講緊咩事

248 回覆
8 Like 56 Dislike
Ching 你係咪dancer黎
竟然有人會係low時期 follow 佢地
仲以為大部分人係佢地玩造星之後先識佢地
唔是啦
嗰時睇完狂舞派鍾意Lokman
自己無乜睇電視, 原來佢係MIRROR既一員, 頭先WIKI先知姜濤都係, 我仲以為姜濤係獨立藝人
你算好
有啲人以為Mirror係姜濤嘅英文名
lokman係決賽同retroll一齊上台
造星又堅持用廣東話歌表演
其實mirror呢D濕9男團完全唔襯佢
我睇開mirror
覺得lokman真心好leader
不過真心有d哂 入男團
所以好多人都話造星二嗰陣佢係最charm
印象中佢成個造星二只要有得揀都會用廣東話
連洋蔥都要加廣東話rap落去
佢喺retroll嗰陣真係正過佢做Mirror隊長
佢係mirror完全消失左咁希望佢有返D個人project
但fans多過dee好多喎
三百幾萬view數
袋唔少錢啦 點會得30k
佢唔係有女咩
內容上最後個句
唔當面屌
點駁
乜鳩...你知唔知YouTube分紅點計除100已經係最保守估計 講緊咁耐以來 真係得30K(嗰首歌)唔係一個月喎 係咪啲小學雞未出嚟做嘢
邊句?
你呢個好撚爆喎
Jb唔係有女架咩
你send完可能retroll其他成員會反擊
內容上好似唔係幾駁到

rap友battle喎
咁小氣學人玩hip pop
之前同novel flash 玩battle 人地講d 野仲mean 啦

句野我當真係好hurt 到jb 自尊, 好有問題, 何啟牛當晚已經道歉 jb 唔即晚屌 又同人揸爬 之後隔九個月先作首diss 屌人 仲要屌哂成隊retroll
應該係 個晚你又唔屌呢句
根本就係小氣
而家覺得自己上撚左位啦
就覺得自己君子報仇十年未晚😂
笑撚死人,成隻小丑咁
未撚見過啲男人咁撚小家
仲話咩「好real好real」
咪又係成個mk仔咁去覆桌
但點解咁多00後既fans
樓上話有jb爆房片
太撚天真 以為揸咗個扒 就係自己人
算唔算?
Btw其實我覺得香港人玩beef好撚尷尬...
我唔係想特登貶低香港人
但根本成班監又未坐過,社會接受能力又未夠高
講嘅嘢其實永遠都係好似小朋友齊打交咁...
其實JB真係擺撚到明為屌而屌 刷下人氣
垃圾dee著假nike
咁講真香港好難孕育到外國果種og,班rapper連槍都未必掂過
所以呢啲beef真係食下花生算,當小朋友齊打交
真係要追求外國beef嘅feel,係香港嚟講可能性幾細下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞