有冇人知jb首新歌講緊咩事

248 回覆
8 Like 56 Dislike
啲歌詞有意思又有意境 條傻閪真係似會着大大個nike logo hoodies
Hell no.
真呀幾撚多人喺下面問邊撚個係何啟華

成世人最出名就係因為呢條片
咪撚搞聽完衰跑車已經知佢咩料 練多幾年先出嚟啦
啱呀 就係咁

一開始以為佢夾硬填

屌你老味你聽埋嗰首衰跑車再加成件事來龍去脈 成個mv好震撼

仲要加埋 蕃你老母茄呀!屌!

正撚到
Retroll hiphop果班真係唔知做咩
啲歌好似背詩咁
點解會有人聽黃就大曬咩 唔好影衰個文化先
山下見又真係唔錯喎
黃唔黃都唔關事喇
依單野係JB屌DEE 仲屌埋RETROLL
但講D歌既話就一定係JB完勝架喇 全香港都冇人夠JB黎

are you sure
唔講舊果D KZ呀果D
淨係近少少Matt Force D詞都屈撚左機
https://www.youtube.com/watch?v=voU1DufVXF0
我到而家都覺得係圍內搵野玩下
Retroll 有幾個之前同jb跳舞同crew 好多年好多都好fd
無可能同retroll咁大仇口
真心純粹搵d野寫同順手笑下dee
未去到好憎佢掛我覺得 我見佢地班fd都笑笑口無乜好認真對待呢件事
反而兩邊fans 好肉緊
Lm
愈黎愈出名?sorry 唔識
係咁屈機就出左名啦
利申唔識hiphop但都知jb
不嬲香港音樂都唔撚係實力行先架啦
純粹因為佢D歌夠新奇, 潮共, 屌狗
天水圍驚驚都好撚出名架, 咁佢地實力咪好撚屈機
你唔識 = 唔出名
發覺個po有好多dee粉
dee diss back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞