有冇人知jb首新歌講緊咩事

248 回覆
8 Like 56 Dislike
馬米做緊乜講真,完全係無出rap
https://youtu.be/KNiOotBrUrw

睇呢場battle, 入面講D 野仲mean 啦... 雖然話就話battle係咁玩, 係互串
街舞d mc 係唔係都會講笑咁串下d 參賽者搞下氣氛我就唔知, 有無人知? 又或者類似打拳賽前記者會要扮哂野想即場開片互串咁

睇完場battle 真係搞唔清係真小氣定係內情唔止咁簡單, 又或者其實係互相玩野DISS
之前段力神先俾人笑到仆街
係fuck the popo
d人先推佢上神台
但係之後又同狗仔強姦犯拍mv
push

支持Retroll
以記憶Angus JB fd嚟
係 佢地unfollow咗對方
Skills係JB好
但人嚟講 支持retroll
JB真係好撚小器
Jb d mk小朋友fans 真心好能On9
Retroll自己用錢做自己熱愛既野 無逼你睇無問你拎錢都冇話過自己好撚勁要認叻
都要俾班傻西小朋友屌到仆街 仲要屌啲嘢係冇內容純粹講埋垃圾廢話跟人口水尾 真係好撚低質
retroll仲要黃到金
唔跟車太貼
但JB d fans 留言真係好低質
感覺有好多係因為佢fuck the popo先至忽然fans
仲有個句
屌你fake人 唔服你又飲
飲完唔服 你fake邊個人吖

完全講哂成件事有幾閪
最後成件事係互呃view就好笑
好搞笑 呢個post 有某d人 仲係會將hip hop打成hip pip
究竟聽佢地d歌時 有冇留意人地玩乜野

Btw 我都覺似炒熱度 係咪近排肺炎個市跌左 宜家咁樣出黎diss下對方 增加下曝光率炸
retroll 除左angus 仲有邊個本身同JB 係識?
希望啦 不過睇d反應覺得唔似
如果係fd 底 見班fd咁樣俾人洗都唔會想再diss back
加埋angus 上面個post
其實JBeef 個MV 拍得唔差
其實大部分都有
始終跳舞圈子都比較細
Lokman Kaiman Angus Jerry WaiWai呢啲本身點都識
咁佢地都幾慘, 因為何啟牛一個既恩怨比JB 同成班MK FANS 追住屌

但咁樣都幫何啟牛齊返diss back 都算幾有義氣
始終佢哋都同Group咗好多年
加上衰跑車無端端比人搞 屌狗歌都比人笑
比我都diss back啦
利申:五人時期low撈已經follow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞