有冇人知jb首新歌講緊咩事

248 回覆
8 Like 56 Dislike
當年都有班弱智fans盲撐老味bakerie
留意到Angus同JB冇互相follow ig
可能因為呢件事嘈交?
一句講哂, JB D FANS 好撚黑人憎
香港人like error多過你呀 咁hiphop返美國啦 香港人需要香港style既hiphop
咪係 除非你rap到上火星
衰跑車串狗歌都要比你班19 FANS 入去搞

你要屌就去何啟華個PAGE 屌啦, 屌哂人地成隊retroll hiphop 做乜, 何況人地隊野又唔係PRO又唔係搵錢, 要幾專業先UP得上YOUTUBE呀
JB都有幫過viutv拍左個MV同幾個indie唱咩rap852
Jimmy Butler
所以覺得兩邊diss完會friend返
其實diss真係要腥風血雨有好音樂其實好正
搵D野寫可能真係搵D野寫拎返出黎講...拍個痴線佬mv
JBeef 以retroll黎講出左有咁既水平既diss back雖然耐左D但有埋MV同配合埋dee同retro立埸我覺得合格之作
何啟牛以快打慢加上JB d skill根本屌打
留明佢地真係會frd返
做fans既護主還護主, hip hop 都係想聽有feel, real既音樂啫
wildstyle個單?
ws個次係抵屌喎
速度無得比 一個有mv一個無
jb 咁小氣 會唔會
用成個月diss back 都夠好笑
都算
用一個月寫啲咁嘅嘢出嚟先係最大問題
一個一個月
一個一晚

同埋唔係速度快就等於勁

利申
覺得jb diss back普通料
jb記半年仇先出隻diss 又唔好笑?
無撐何啟華, 係講jb d fans 好on9
最柒係話冇JB唔知邊個係Dee
屌你老母 幾時唔識嘢要大大聲咁講出嚟
話畀人聽自己無知
唔好spin
兩個概念

幾時屌你

你畀人屌完幾耐先屌返人係兩回事

佢半年先屌人好唔好笑係唔會影響一個月先diss back 嘅柒

搞清楚未呀?
其實有呢d beef先有話題有人留意hip hop
唔排除想幫retroll 出名
如果講diss dllm屌打
唔太明,意思係隔一個月先diss返人就柒,但比人串完,個晚又唔屌,仲同人揸爬,隔半年先diss 人就唔柒?
嗰晚又唔屌柒唔柒與否

畀人屌完一個月過diss back 係無關連

簡單咁講
JB柒唔柒
同華dee柒唔柒係無衝突

我個argument 係「一個月先出diss back 係柒,仲要寫得啲咁嘅嘢」
呢個先係我個statement 核心
JB 柒唔柒係唔會影響到佢
https://youtu.be/Wzj5vp9xm5c

Link都唔放放01?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞