有冇人知jb首新歌講緊咩事

248 回覆
8 Like 56 Dislike
https://youtu.be/Wzj5vp9xm5c
Diss back個質素同速度冇得比
唔係WOR, 聽落係扮道歉但好串WOR, 最尾個句個晚你又唔屌直頭串到JB可以收聲
如果真係好似柒DEE咁講原來係佢出DISS 老早前已經道左歉, 仲話無野
之後又出哂DISS 咁真係好ON9

唔怪之得要寫句當晚你又唔屌
睇佢哋ig 好似認左衰仔
JB 班FANS 真心好柒
本身冇咩聽hip hop
係之前聽JB首屌狗先知有個咁既人
而家睇單呢壇野唔識野都聽得出JB高過對面好多班
睇retroll hiphop ig 啲jb fans全部都係00後懶hiphop 嘅細蚊仔
乜撚野講緊香港個個九唔搭八
都一樣架啦
JB啲fans好撚低質
2030年後D fans 就係10後
何啟華D fans全部都係追星妹妹仔,咩叫hiphop都未識
少少都冇
唔識唔評論都好過班太監jb fans
未出歌前就笑人一定唔敢diss back
到diss back完 又笑人慢 flow廢 啲內容就完全唔敢提
Jb d fans 真係好小朋友好mk
聽到佢屌人啦講個粗口啊好似好型咁就覺得好正
我承認佢嗰兩首歌係幾能好聽 但YouTube 果d留言真係低質到仆街

而且睇返成個故事擺到明就係jb自己柒
重點係佢要屌番dee但又屌哂成個retroll 假hip hop
但係retroll入面有兩個佢以前跳舞crew既兄弟識左十幾年 咁樣屌鳩埋自己啲兄弟真係好仆街
重點係retroll成隊擺到明業餘fd底鳩住玩為興趣 你又嫌人哋唔撚夠real 消費hip hop
但係自己又同埋d乜能野小薯茄拍片 我覺得呢樣嘢仲撚嘔心 講乜能hip hop

幾首diss佢自己都認咗 dee 一早say左sorry 但係Jb 自己無啦啦搵返出嚟講
好撚肯定jb果兩首好聽d 但我覺得retroll果首仲正d夠爆同有內容 擺明玩野show返個手勢出嚟果下已經夠爆

最撚嘔心係jb啲fans 一時又話錯就認啦
跟住後尾就話首歌好聽啲就得 完全唔撚睇內容
係啊你技巧好d歌好聽啲但係你啲內容唔能合理啊嘛
jb 同麵包師笑鳩Future同女fans上床
jb 你都係一撚樣咋
見好就收
廢事又爆你大鑊
仲想聽你d歌
jb小器到單嘢要講幾多次啊
其實咁樣屌黎屌去幾好睇
山下見好聽過屌狗
純以音樂去欣賞的話,jb嗰兩首係好聽啲喎
More
仲要有堆淨係回傻閪
人地話個晚道左歉 串你要屌個晚又唔屌

你就話揸左手代表無野? 係有野但你又幾個月先拎出黎講

如果係玩野隻d diss 我覺得ok, 但真心嬲的話你都幾小氣

講真, 人地首歌係駁哂你, 你再出個首聽係好聽 但無內容, 成首就係屌人廢, 又係你自己講作歌最緊要有內容, 所以先咁遲出一首, 點知出首有flow 無內容

不過人係咁, 有班弱智fans 盲撐個心一定紅
乜都唔識, 唔識聽hip hop

我理解件事係DEE話JB「撈rap撈唔掂,返嚟跳舞?」然後JB嬲咗
當晚DEE道歉, 兩個握咗手, JB當晚冇鬧DEE

幾個月後JB 出DISS講返件事又笑衰跑車?
一個月後DEE先RE返, 但JB一晚又再RE
係咪咁

BTW JB嗰啲係好聽嘅
仲有冇內幕爆, DEE著假NIKE有冇圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞