[實況][劇透]寵物小精靈 (14)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢輯贏冠軍,下輯真係得返鳩豪,你收唔收貨
我唔收 我實屌到尻豪落台
又唔好咁講無sm木木梟邊有咁紅
呢輯冠軍個含金量好大
點都收嘅
不過下輯應該唔會追,下下睇住條撚樣係咁叫go咩
無能同意更多,新無印連佢個初心,sell merchandise 都做唔到
佢隻 火兔好似識二連踢,不過唔係火招😂
用火花都可以贏 沙漠蜻蜓
其實冇撚咗主線真係差d
雖然今集個劇情
伽勒爾 嘅家門鳥 仲要未登場🙃
GF: 劍盾個game連故事都無都可以大賣,點解動畫要宣傳佢
真係比班腦殘fans害死
用marketing既BCG matrix 分析

掌機遊戲係cash cow, 用唔用錢宣傳個市場都唔會變,點解要投資宣傳

Go係star, 要投資黎增大市場
https://3c.ltn.com.tw/news/40972
但係係豪出現之前已經有呢個數

仲有佢都開始流失緊玩家

佢出錢宣傳 不如出錢debug好過啦

你都唔想介紹人玩個緊陣 同佢講係呀係咁撚多bug

第二日佢已經唔玩啦
Go呢隻game咁吸金係因為課金制度
係 所以我唔明動畫可以宣傳到啲咩
其實宜家玩嘅除左班廢老 就係啲小朋友 係呢兩種人玩 大家細心留意吓條街其實間唔中都見有細佬玩 不特止 佢哋係叫宜家嗰啲譯名

我嗰次見到嗰細路話要捉比鵰 我諗過多十年 呢班00後大個之後就會覺得比鵰先係正名 未聽過比比鳥呢啲名 得啲890後廢中先識
原始固拉多都可以打得贏
"Pokemon GO (41) PVP 第3賽季"
https://lih.kg/2195165

唔通入面成個Post都係廢中廢老?

不過今時今日玩隻閪驚同睇動畫嘅的確其實已經係兩類人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞