[實況][劇透]寵物小精靈 (14)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
小智真人同栗鼠隻揪
波導勇者未覺醒
比卡超塔
啲野生比卡超天生就識鐵尾
編劇玩撚夠未, 想捧件一球超人捧到幾時
3連敗 打街場都輸
我都聽到呆咗
重諗住幫比卡超搵到老婆添
唔係呀馬,alola冠軍放題?

最新集數:
SS035 - 30/8 - ピカチュウ、ゲットだぜ (比卡超,收服到了!)

後續集數:
SS036 - 6/9 - サトシとゴウ、砂地獄から這い上がれ! (小智與阿豪,爬出流沙地獄!)
SS037 - 13/9 - ただいま、アローラ! (我回來了,阿羅拉!)
SS038 - 20/9 - 化石のポケモン! (化石小精靈!)
SS039 - 27/9 - サトシ対サイトウ! (小智對彩豆!)
(以上中文標題已轉換為香港譯名/用語)
直接叫雷超打咪得囉!
又要咁麻煩
Go要打卡其?
學z技?唔係Alola先用得咩
冇野了 唔記得小智打小霞都用過
https://twitter.com/pkmndub/status/1298618413640749056
原來SS004"向伽勒爾地區出發!與炎兔兒相遇!!"入面嗰位車站職員因為撇鬚令到佢太似希特拉, 所以喺英文版執走撇鬚
當初我以為係鼻毛
呢個有少少誇張wor...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞