【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想要你多啲
快撚啲啦
安都無去今日場r聯
肯官酸味
記得左閘仲有傳過tagliafico,雖然唔知揀tagliafico會唔會都打得起
但起碼知道泰仔一定無買錯,又後生又勁
2好柒wo
其實我都麻麻地古一招黎, 寧願留番d錢補強其他位置好過, 真係有料無理由巴塞同拜仁都唔想要佢,應該都係高峰已過,佢依家既實力應該只係好占士洛迪古斯少少, 免簽韋利安應該已經夠, 無乜必要再借古。除非真係可以放走ozil, 咁借佢都可以,如果ozil仲要留一季,就唔係太想古過黎
我都想黎
師兄仲未甩到p?
如果好似傳聞咁,10m借加100k 人工,即係係15m 左右用一年,博上番前四乜都抵啦。你睇下我地後備有乜人先😂 細爆 ozil 又雪,靠willock smith 前七都有問題
當玩一季fifa fut博一博
你當奧燒唔存在得啦 如果借一季我覺得ok 始終達蛇打番4後衛都要番一個攻中 唔通靠洛克人咩
古一招都叫做英超proven 爛船都有三斤釘
講真古點都勁過晒阿狗而家班中場
抵搏啦
睇你點睇啦 十幾m一年其實好貴 加多少少買個潛力股 廢極都有resell value 如果達仔有信心咪去馬 但係老實講古果時係利真係攻勢終結者黎 我就真係好麻麻
古都嫌阿狗最缺攻中
仲話拎錢補其他位
中場c8出唔到已經得番willock或者saka打攻中
都唔明點解唔要 貴都冇辦法 唔通靠洛克人咩 燒有得踢就話姐
我地差d歐霸都無得踼呀大佬
燒其實都回咗唔少塘
其實點甩p? 但我今年6月先註冊連登,應該無咁快甩到,其實有無p都無乜所謂,係無得俾正評人
係既 但係連後備都冇 幾勁都冇用啦
其實你有無睇過波
古同金章完全唔同踢法
你點樣得出有金章唔使古呢個結論
簽人未呀屌
其實古攻中應該真係唔好J 但我寧願睇佢好過睇willock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞