【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原價收唔番
2年蝕10m
軌都有放風想賣 Kante
強隊無人想要純防中
Xhaka 細梅
原價26m咋嘛
再坐落去得返10m 再唔係就變埃及仔 MK咁 借到完約1蚊都無
個荷蘭妹都幾勁
阿記買好似都係30M euro
通脹但經濟差當打個和
30M euro (27M pounds) 放到出去真係要還神
25M pounds 其實可以接受 (佢冇正選打只會一路貶值落去,越遲賣越蝕)
25M 英
佢地有無球員岩我地用?
Chelsea are willing to sell N'Golo Kante to raise funds to sign the highly-rated Kai Havertz this summer. The Blues have already confirmed the summer signings of both Hakim Ziyech and Timo Werner but a report from the Times reveals that Chelsea aren't done shopping just yet.

都Tier 2 唔好再用Kante黎 J拖了
MILAN無啦
4號仔都係我地前青訓
而家都唔知邊隊會買
如果得乞衣米蘭,可能20M 都收唔返
最好就馬體會想要,我哋補少少錢換party
我諗5m loan fee + 20-25m obligation to buy係最好既deal
https://youtu.be/g8Sn8hddj4Q

睇完覺得燒真係比下去....sor

但我承認係爺爺嘅晚年燒已經係球隊最好嘅擁有
馬體唔係唔想要你啲球員
佢係想留partey、增加阿狗買Partey既程度
50m or nothing,唔會加球員就deal到
意假要打折
A米個4號仔前青訓睇佢球王片都好蝦碌咁....
高基連唔係因為得防守應該唔使躝
都係
Partey 2023 先完約,馬體今個窗唔放都冇問題
阿記一定俾人揸住春袋
所以摩佬依家玩唔掂???
應該咁講
大部份強隊依家對攻守轉換嘅要求越嚟越高
簡迪呢類防中會拖慢個節奏或者少個人做個轉換
淨係睇拖唔可以好似Xhaka係咁放長波換邊就知達sir唔會點用拖
摩佬好少玩純防中
其實都係塞d人打鐵筒
防守唔一定要好
務求跑得同傳波穩陣
呢半季我覺得 xhaka>拖
拖自己都踢到好迷失
打獌個場幾勁 可惜好快就傷左
因為轉打三中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞