【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
古=弱化版 pepe
但200幾K 不了
我只係認為比較單機既球員又唔理起腳次數 控球時間
比較助攻型既球員又唔理前鋒係邊個
咁樣fair?
Boston抄呢條橋,兩年後贏咗
我反對古黎係因為不論人工定轉會資金 好明顯佢黎左會影響我地其他位既簽人
我覺得借可以既 如果達覺得可以暫用
但唔好期待佢會係carry到D咩
買就不了
其實係 佢係利勁係因為高普圍住佢踢, 呢個係點解佢轉左會之後係疤同拜都做人球

唔擔正唔續約啦
講緊咩
唔係講緊邊個中場先有能力幫到奧燒
達子都講左 黎緊會用奧巴做核心重組
般奴 普巴 馬迪三件加埋真係順
般奴同普巴少左一件都唔得
其實變咗無得點石成金,要有足夠嘅stats先可以做
巴丁呢啲無乜stats睇到嘅,好難會再買呢啲低組別球場

表現sharp未必有效率,佢會用stats研究
例如要個邊路,就會計傳中轉化成入球嘅機率
唔一定係最sharp,但實際

利申:9up
其實我地冇乜選擇全世界都知我地要攻中,其他位都要簽人,邊有咁多錢依家古天奴可以借嚟用住先,又有一定質素,算係咁啦
如果要幫到Ozil
有個卡蘇type就Ok
C8+xhaka其實唔錯

以前卡蘇長傳、盤帶、直線都有 對面根本守唔死
依家c8+xhaka加埋都可以做到卡蘇個作用
入硬八強啦,諗定對疤果場呀?
你勁冇貞節
古一招仲唔夠?
中場至少要雙核 所以純防中收皮就係咁
勁迷早晨條友嚟到我廠成材再幫我地捧盃
有Pepe得啦
遠射平均入球率得2%
當佢勁D 唔通靠佢浪射咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞