【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
sorry ball
屌你琴晚踢到阿記都夠屌打祖記
達仔隊阿456佢啦
我地今屆有得踢拎左冠了
一早就要啦
半年前,我仲係叫反愛復雲(推翻)之時
曾經對佢寫下以下評價,引來一眾好評:
https://lih.kg/oexecGX
「大家要記住,搞清楚
尋晚阿狗守龍果個叫馬天尼斯
同馬天尼利係一d關係都冇既
馬天尼斯全名叫Damián Emiliano Martínez
來自阿根廷,27歲人仲柒下柒下咁
冇乜機會落場,又唔嗌走賴死係度呃人工為兩餐有啖食
一出場就淨係掛住諗點派膠
馬天利尼全名叫Gabriel Teodoro Martinelli
來自巴西,18歲仔已經被譽為新朗拿度
唔洗等機會,因為機會係留比佢呢種上帝給予既天才
一出場就識諗點入波
在此希望Martinez反省下,唔好影衰Martinelli」
會員A_Milik曾經激烈的海膽式回應
「依件垃圾改名啦,影衰晒姓馬啲人」
半年後,真的很想把你的表現歸功於我把你罵醒
但最終我沒有這麼做,因為我知道全是你的努力,與我無關
10年了,就算是槍手球迷,也是最近才知道
你的名字是Emiliano Damián,而不是Damián Emiliano
遺憾的是,Martinelli最近受傷,無法與Martinez同場上陣
Martinez,注定不能跟Martinelli匹配嗎?
為何Martinelli上陣時,你沒有表現
當你有表現時,Martinelli不能上陣?
"I don't care about money",你可能真的只是為兩餐
但今天你為家人、朋友、阿迪達贏了很多餐!!
比起香港,最近好多人連食兩餐都冇得食
令我醒起,你的家鄉球會Independiente的意義
依家古仔吹到好行?
寧願拿拿聲開Party算
照j 住先啦
好過出洛克人
屌你老母,加埋我句留言做乜
真 成隊波就曬佢
你個名同我有少少似
lilac手足好少見
唔認同 咁需要攻中 大可以用燒
煙狗仲衰過愛狗
如果大家同一手牌
阿迪達定雲加會贏?
佐仔過黎踢啦
可能下任教頭會賞識佢
睇咩時期既雲加
達蛇唔會自打嘴巴啦,況且古比較有侵略性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞