【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
仲要金鏈
琴晚d 12m 其實幾on9
number 都冇ma
古天奴黎大機會?
afcstuff
@afcstuff
·
1 分鐘
Confirmed: Gabriel Magalhães is not in the Lille squad for their friendly against AZ Alkmaar this afternoon. His #4 shirt has also been allocated to 18-year-old defender Nassim Innocenti. #afc
正常咁諗 就係無球會想借佢 又比唔起錢買佢 巴菜先要咁 借又人工貴 買又比唔起
其實維拉柏豪邊值8千萬
我估最聯都唔想出咁既價掛
咪即係以家嘅燒

人棄我取!希望佢踢番爭氣波!
賣波衫應該補貼唔少
如果辛祖120m 唔俾
最後走去買維拉 80m

我會笑
係呀 如果要 姐係又要養多個高人工 唔sure 阿比唔比到
80m 可以買havertz
On this day in 2019: Arsenal announced the double signing of defenders Kieran Tierney from Celtic for £25m & David Luiz from Chelsea for £8m on Deadline Day. #afc

壓哨轉會兩位足總盃冠軍主力
On this day in 2019: we sell 2wob
其實古仔係拜踼成點? 我見app stat 話佢聯賽15場正選8場後備, 出場共1413分鐘, 有8 goals 4 assists, 即係每90分鐘平均0.76 goal/assist, 點解都算失意?

pepe: 聯賽每90分鐘平均0.45 goal/assist, 雖然唔同位...
條廢柴賣到4000m 勁屈
依家我地清洗list都冇一個賣到呢個價
今晚射得未
高價賣,賺到fat fat
梅拿上返力 即刻冇佢位了
未剪好片啊
唔係得5G6A 咩 就算8G4A 都唔掂啦 佢咩身價 同你地話pepe 唔值80m 一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞