【森巴風暴】 阿仙奴20-21球迷吹水區 MMLXI

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔同意 佢會係右邊攞波踢
Edu=Brad Pitt

所以達蛇直接冒險啲推燒上前

靠兩邊做攻勢上去

結果呢場贏咗中場無般奴嘅獌
哂氣啦= =
We can now reveal our 2019/20 Player of the Season - as voted for by you, the fans.

1st: 🇬🇦Pierre-Emerick Aubameyang
74% of the final vote

2nd: 🇩🇪Bernd Leno
16% of the final vote

3rd: 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Bukayo Saka
10% of the final vote
但係同一套戰術係呢場既三日前輸左俾車仔
車仔輸leno啦
差唔多啦
又唔係真係右到最邊
我廠ig突然upload auba既相
係咪續左約
林伯換入佐仔轉打三中場阿仙奴即刻廢到碌地
贏獌只係個場對面中場實力比較弱⋯⋯
連美斯
廢特
慢滴
唔好諗咁多
只係因為新鮮出爐票選本季最佳球員
佐狗不死人踢撚
因為我哋踢落中場得番兩個
燒如果太後work rate 太低
同打少個無分別
所以達蛇直接推上去
唔係真係續到2023年咩
簡單啲講燒係upgrade中前場但冇能力carry成個中場
中後場個水平低既話燒只係雞肋
有前提要有雄心全力支持達蛇
就算唔計呢個場
之後個幾場除左曼狗2:0
對住擺三中場個d全部都失分
係直到傻閪紐卡素排5後先贏到波
曼城不過係有錢,可以唔啱買到啱為止
正正係無咗卡叔之後嘅燒
相反猁嘅古可以carry 到成個中場
所以咪轉343
兩翼回番中場防守
更加唔洗用燒
唔覺得carry到

不過其實打攻中黎托咩
今時今日都係玩淫賤走位架啦
求其邊個攝入去中間就邊個係攻中架啦
冇理由要倒返轉長期搵個人攝係中間等人餵
Sport: Although Coutinho wants to focus on Bayern UCL but it is true he visited Arsenal training ground on Friday to see the training facilities/negotiate (his next destination)
依家d有潛質幻幻連登仔玩下fm都知,d球會都一定知,點樣揀同點樣部署去簽到先重要。
之前老野可以簽襯未成名簽未成年幻幻,依家禁左啦
Martial, Mbappe俾老野發現到又點?咪又係險簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞