黎緊6月毒遊韓國,有無巴絲想join?

317 回覆
5 Like 24 Dislike
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?

係買左KTX Pass

張野點用先平
真心唔明佢有咩用

韓鐵路線限制好大
公路網先夠玩
一日可以坐幾多鑊KTX姐
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?

係買左KTX Pass

張野點用先平
真心唔明佢有咩用

韓鐵路線限制好大
公路網先夠玩

任坐
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?

係買左KTX Pass

張野點用先平
真心唔明佢有咩用

韓鐵路線限制好大
公路網先夠玩

任坐

來回釜山係抵用 單程個價都差唔多等於pass 70%
好似有個彈性3日pass
5月尾首爾

我月頭1-7

巴打有冇咩行程參考

玩屍殺列車行

落釜山?

係買左KTX Pass

張野點用先平
真心唔明佢有咩用

韓鐵路線限制好大
公路網先夠玩

任坐

來回釜山係抵用 單程個價都差唔多等於pass 70%
好似有個彈性3日pass

只有Youth抵屌
我想問下KTX Pass , 係咪買左就可以上任何時間火車 , 唔洗再去火車站換飛?

要換飛先咖
但係換完飛想要係車上面坐先要再去櫃台換
唔洗既就可以直接拎著張pass直接跳上車

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass
跟著拎著張pass係可以去上任何既ktx (但係佢默認左係企位 開左車個位冇人坐先可以坐)
所以想要坐位既可以去左櫃台拎張坐位先既(但係比較旺既時間啲車會爆左 冇坐位 咁就可以拎張pass直接上車坐地下)

Sorry 1999 有問題可以再問我

姐係拎左Pass就上到,唔洗再換返當班車次,默認企位,對嗎?

就係咁
我想問下KTX Pass , 係咪買左就可以上任何時間火車 , 唔洗再去火車站換飛?

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass
跟著拎著張pass係可以去上任何既ktx (但係佢默認左係企位 開左車個位冇人坐先可以坐)
所以想要坐位既可以去左櫃台拎張坐位先既(但係比較旺既時間啲車會爆左 冇坐位 咁就可以拎張pass直接上車坐地下)

姐係拎左Pass就上到,唔洗再換返當班車次,默認企位,對嗎?

就係咁

聽日飛
釜山除左 海雲台, 甘俗文化村, sky walk 仲有咩地方值得去?
釜山除左 海雲台, 甘俗文化村, sky walk 仲有咩地方值得去?

去過太宗臺 對住個海吹下風都唔錯

西面站好多野行

西面站好多野行

仲有一個魚生市場
我同fd上去食左魚生套餐,嘔都嘔唔切
d魚生唔係我地平時食開個d黎
總之就好奇怪
好彩唔貴

要換飛先咖

要換個班車既車飛?

首先係車站換張pass

就係咁

聽日飛

玩得開心啲
21- 30
有冇同好?
21- 30
有冇同好?

5月? 首爾?
21- 30
有冇同好?

5月? 首爾?

係呀
有冇人現在係首爾
男人老狗去南朝鮮有咩好玩
有冇人現在係首爾

有冇人現在係首爾

岩岩到 諗住放底個行李去Juno Hair恤髮
有冇人現在係首爾

呢幾日勁好天
有冇人現在係首爾

呢幾日勁好天

岩岩仁川大霧到Land唔到 但首爾好好天
我都book左五月尾六月頭去獨遊 之後先發覺好似好多野食都你二人份量 唔知有冇巴絲可以一齊去飲飲食食
我都book左五月尾六月頭去獨遊 之後先發覺好似好多野食都係二人份量 唔知有冇巴絲可以一齊去飲飲食食
我都book左五月尾六月頭去獨遊 之後先發覺好似好多野食都係二人份量 唔知有冇巴絲可以一齊去飲飲食食

我都係自己一個去 最多叫二人餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞