黎緊6月毒遊韓國,有無巴絲想join?

317 回覆
5 Like 24 Dislike
有冇爸絲知首爾邊度有韓定食 抵食?
五月中有冇人一齊覓食

有兩位真絲
5月中會去一個月study tour
留名
6月12出發lm
是咁的,我地就開左個gp係for 5月底至6月中去既巴絲既
當然most preferred既係6月頭至中既
有興趣可加我tg
有興趣可加我tg

六月尾 入唔入得
咩tg
五月尾釜山 有冇人個陣都係個到?
五月尾釜山 有冇人個陣都係個到?

好似有
7月頭有冇
有興趣可加我tg

六月頭

Add me
五月中有冇人一齊覓食

有兩位真絲

你地幾號去?我16-20
6月1-8會去首爾
有興趣可加我tg

六月頭

Add me

Tg 係咩?
五月中去首爾 仲有冇咩花睇
有興趣可加我tg

六月頭

Add me

Tg 係咩?

追po
6月1-8會去首爾

Add me tg if you want
7月頭有冇

我都7月頭會去喎 絲打你幾時去吖?
7月頭有冇

7月頭
有興趣可加我tg

30/5-5/6
有興趣可加我tg

30/5-5/6

Add me if you want
6月4-9毒遊首爾
但4號睇完highlight演唱會之後無行程了 有無人呢段時間喺首爾 1月毒遊又凍又毒差唔多日日瞓喺guesthouse無出去咁滯 浪費左個trip
6月4-9毒遊首爾
但4號睇完highlight演唱會之後無行程了 有無人呢段時間喺首爾 1月毒遊又凍又毒差唔多日日瞓喺guesthouse無出去咁滯 浪費左個trip

plz don' be sad
7月頭有冇

我都7月頭會去喎 絲打你幾時去吖?

7月2至7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞